ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Άξιος της μοίρας του ο Παναθηναϊκός, ηττήθηκε με 1-0 από την Καλλονή στη Μυτιλήνη

Άξιος της μοίρας του ο Παναθηναϊκός, ηττήθηκε με 1-0 από την Καλλονή στη Μυτιλήνη
Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ηττήθηκε από την Καλλονή στην Μυτιλήνη με 1-0...
Οι Νησιώτες από την άλλη πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη τους στη Σούπερ Λίγκα χάρη στο γκολ τουΛεοζίνιο στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου παρουσιάστηκε για πολλοστή φορά τη φετινή σεζόν δίχως πλάνο στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την πρωτεύουσα με σκυμμένο το κεφάλι.

Οι Πράσινοι σε αντίθεση με πέρσι, δεν έχουν καταφέρει ακόμη να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών των φιλάθλων τους, οι οποίοι βλέπουν το Τριφύλλι να παραπαίει στον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα η απουσία του Μάρκους Μπεργκ έχει «ευνουχίσει» επιθετικά τους Πράσινους, με τους Πέτριτς και Κλωναρίδη να μην μπορούν να καλύψουν το κενό του Σουηδού αστέρα.

Η εκτελεστική δεινότητα του Μπεργκ πέρσι «ξελάσπωσε» τον Παναθηναϊκό από δύσκολες καταστάσεις, βοηθώντας τα μέγιστα τους Πράσινους να πετύχουν τους στόχους τους.

Σε αντίθεση με τον Σκανδιναβό, ο Πέτριτς στο ματς με την Καλλονή δεν δικαιολόγησε το πλούσιο βιογραφικό του. Ο Κροάτης ήταν ο μοιραίος παίκτης του Τριφυλλιού, αφού αστόχησε αρκετές φορές απέναντι από τον Χογκ.

Ετσι, μοιραία ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στο μηδέν κόντρα σε μία ομάδα που έπαιξε με πλάνο και πάνω απ’ όλα με πάθος για διάκριση. Οι Πράσινοι πλέον μαζεύουν τα κομμάτια τους και στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Ντιναμό Μόσχας για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Αναστασιάδης, Βάλιος, Αντέγιο, Γιορέντε (69’ Πιπίνης), Καλτσάς, Κεϊτά (68’ Μπαρέρα), Λεοζίνιο (89’ Χωριανόπουλος), Μανούσος, Ναβάρο, Χουάνμα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής (46’ Μπαϊράμι), Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Ατζαγκούν (70’ Καρέλης), Μπούι (46’ Λαγός), Κλωναρίδης, Πέτριτς.


loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.