ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σε λιγότερο από 11 ώρες η παρουσίαση του νέου iPhone 6 - Πανικός στην 5th avenue [photos]

Σε λιγότερο από 11 ώρες η παρουσίαση του νέου iPhone 6 - Πανικός στην 5th avenue [photos]
Η μεγάλη μέρα έφτασε και η Apple θα παρουσιάσει το πολυσυζητημένο iPhone 6 σε event που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 8 η ώρα και θα το μεταδώσει ζωντανά. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα θα...
δούμε 2 εκδόσεις, μια 4.7 ιντσών και μια με οθόνη 5.5 ιντσών. Το μεγάλο iPhone είχε ακουστεί ότι θα αποκαλείται iPhone Air.

Τελικά όμως σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες το μεγάλο iPhone θα ονομάζεται iPhone 6 Plus ενώ το μικρό απλά iPhone 6. Και οι δυο εκδόσεις θα έρθουν σε γκρι, χρυσό και ασημί.

Οι πληροφορίες έρχονται από το ιαπωνικό blog Macotakara το οποίο βγήκε σωστό όταν είχε μεταδώσει τις πληροφορίες για το iPhone 5c.

Σε λίγες ώρες, το iPhone 6 και ποιος ξέρει πόσες ακόμα συσκευές, θα παρουσιαστούν από τον Τιμ Κουκ και τους συνεργάτες του, στη σκηνή του κέντρου Φλιντ.

Παρά τις διαρροές, παρά τις φωτογραφίες και τα βίντεο που θεωρητικά δείχνουν το τελικό προϊόν, ελπίζουμε σε μία έκπληξη που θα μας αναστατώσει.

Ελπίζουμε το iPhone 6 να είναι πιο ριζοσπαστικό από αυτό που έχουμε δει στις διαρροές και να γνωρίσουμε και τις δύο διαστάσεις του. Ελπίζουμε να δούμε από κοντά το επτασφράγιστο μυστικό –iWatch και γιατί όχι ένα νέο iPad mini.

Στις λίγες ώρες που μας χωρίζουν μέχρι το άνοιγμα τις αυλαίας στο κέντρο Φλιντ, έχει  έρθει η ώρα να δούμε από κοντά το νέο λειτουργικό που θα προσφέρεται με το iPhone 6 αλλά θα κατεβαίνει και σε παλαιότερες συσκευές όπως το iPhone 4s, 5 και 5s και iPad 3  ή νεότερο.

Το iOS 8 αναμένεται να δώσει πολλά και εντυπωσιακά αλλά για κάποιο λόγο όλα ωχριούν μπροστά στην Ελληνοποίηση του Siri που θα επιτρέψει επιτέλους και στους Ελληνες χρήστες να κάνουν ότι θέλουν με το τηλέφωνό τους χωρίς να το ακουμπάνε!

Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τι μπορείτε να κάνετε με το Siri. Διαβάστε τώρα πως θα μεταμορφωθεί το τηλέφωνό σας και η ζωή σας με το iOS 8.

Interactive Notifications

Μέχρι σήμερα, για τους κατόχους i συσκευών, η άφιξη ενός sms, μίας πρόσκλησης ημερολογίου ή αρκετών άλλων ειδοποιήσεων, σήμαινε ότι ο χρήστης έπρεπε να φύγει από την εφαρμογή στην οποία βρισκόταν, να πάει π.χ στα sms και να διαχειριστεί το μήνυμα ή να απαντήσει.

Με το iOS8 αυτό γίνεται παρελθόν και ο χρήστης μπορεί να διαχειρίζεται όλα τα παραπάνω από το περιβάλλον οποιασδήποτε εφαρμογής σε Popup, χωρίς να πρέπει να φύγει από την εφαρμογή.

Ενοποίηση για iOS και MacOS

Οι συσκευές της Apple “γνωρίζονται καλύτερα” και μπορούν να μοιράζονται τα πάντα. Οι συσκευές αντιλαμβάνονται πότε είναι κοντά και μπορούν να συνεργάζονται. Το iPhone μπορεί να διαχειρίζεται μηνύματα που φτάνουν στο Mac και ο Mac μπορεί να δέχεται και να πραγματοποιεί κλήσεις μέσω των συστημάτων του iPhone! Μοιράζεται επίσης αυτόματα η σύνδεση δεδομένων

Πληκτρολόγια

Η Apple ξεκλειδώνει το λειτουργικό της και δέχεται να αλλάζει το επίσημο πληκτρολόγιο με κάποιο άλλο που θα αγοράσετε από το appstore! Επίσης εισάγει το QuickType που σας προτείνει αυτόματη ολοκλήρωση για τη λέξη που αρχίσατε να γράφετε με τρεις προτάσεις.

Εξυπνα μηνύματα

Τα σύντομα μηνύματα μπορούν πλέον να περιλαμβάνουν και ηχογραφήσεις και βίντεο αλλά και να σας δείχνουν που είναι άνθρωποι με τους οποίους μιλάτε. Μπορείτε να τα βλέπετε σε όλες τις i συσκευές σας, ασχέτως αν έχουν κάρτα SIM, αλλά -ακόμα σημαντικότερα- μπορείτε να στέλνετε μηνύματα τα οποία θα αυτοκαταστρέφονται ύστερα από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα!!!

Αναζήτηση – Spotlight

Εντυπωσιακές είναι οι βελτιώσεις και στην εφαρμογή Spotlight με την οποία ψάχνουμε για αρχεία, εφαρμογές και mail ή τραγούδια μέσα στην i συσκευή μας. Με το iOS8, το spotlight θα ψάχνει όχι μόνο για αρχεία αλλά για τα πάντα, όπως εστιατόρια κοντά μας, τραγούδια από το διαδίκτυο, ακόμα και νέες εφαρμογές. Πρόκειται περίπου για μία ενσωμάτωση του Siri στο spotlight απλά χωρίς φωνή.

Οικογενειακοί λογαριασμοί

Κάτι που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους μπαμπάδες και τις μαμάδες, αλλά και τα παιδιά μίας i οικογένειας είναι η κοινή χρήση μέχρι και από 6 συσκευές τραγουδιών, εφαρμογών κλπ. Για τους γονείς, το θετικό είναι ότι θα βλέπουν τι αγοράζουν τα πολυέξοδα βλαστάρια τους...

Siri –Τώρα και Ελληνικά

Ο προσωπικός βοηθός του iPhone, το Siri, ήταν μία εντυπωσιακή υπηρεσία όταν παρουσιάστηκε (τουλάχιστον για αρκετές χώρες εκτός Ελλάδας). Ωστόσο με την πάροδο του χρόνου, το android μπόρεσε να πλησιάσει και να προσφέρει ακόμα και καλύτερες αντίστοιχες υπηρεσίες. Τώρα το Siri αντεπιτίθεται με μένος! Με την φράση Hey Siri, το σύστημα ξυπνάει από το λήθαργο, ακόμα και αν οδηγείτε, και γράφει το sms ή το email που θα του πείτε αλλά μπορεί να σας βρει ακόμα και το τραγούδι που παίζει στο ραδιόφωνο, ελέω της συνεργασίας με τη Shazam.

Τέλος -και εδώ αρχίζουν τα ζήτω, με το iOS 8 θα μπορείτε να μιλάτε στο Siri και στα Ελληνικά, αφού η γλώσσα μας προστέθηκε στην υπηρεσία!

TouchID

Η εισαγωγή του κεντρικού κουμπιού με αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος στο iPhone5s, ήταν απλά η αρχή. Με το iOS8, το δακτυλικό αποτύπωμα γίνεται η καρδιά όλων των ευαίσθητων λειτουργιών και πλέον ακόμα και οι εκτός apple προγραμματιστές εφαρμογών θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στη συγκεκριμένη υπηρεσία για να ταυτοποιούν τους χρήστες χωρίς την ανάγκη για κωδικό.

Apple HomeKit

Με την υπηρεσία iHome που παρουσίασε η Apple, ο κάτοχος iPhone με iOS8 θα μπορεί να ξεκλειδώνει το σπίτι του, να ελέγχει συσκευές, να χαμηλώνει τα φώτα, να αλλάζει θερμοκρασία κ.ά ή να προγραμματίζει τις σχετικές εφαρμογές και μετά να ζητά από το Siri να “ετοιμάσει το σαλόνι για παίξει μία ταινία” με κλείσιμο κουρτινών, χαμήλωμα φώτων κλπ.

Apple Health kit

Είναι κάτι που όλοι περίμεναν και τελικά ανακοινώθηκε. Το HealthKit μπαίνει στη ζωή μας με το iOS8 και συλλέγει πληροφορίες, μέσω και εφαρμογών τρίτων, για την καθημερινότητά μας, την άσκησή μας και εξελικτικά την υγείας μας. Ολες οι πληροφορίες του μπορούν να μοιραστούν γιατρούς.

Apple iCloud Drive

Ο αποθηκευτικός χώρος που ακόμα και οι παλιοί κάτοχοι iPhone είχαν στη διάθεσή τους εδώ και χρόνια μέσω του MobileMe το οποίο "δολοφονήθηκε" πριν μερικά χρόνια,  επιστρέφει με την ονομασία iCloud Drive. Ολα σας τα αρχεία θα υπάρχουν παντού!

Φωτογραφίες-Βίντεο

Εντυπωσιακές, τέλος, είναι οι αλλαγές στις φωτογραφικές εφαρμογές του iOS8 που ίσως να υποδεικνύουν ότι και η κάμερα του iPhone6 θα είναι εξίσου εντυπωσιακή. Οι αλλαγές φέρνουν απόλυτο έλεγχο στις φωτογραφίες μας με timer για σωστά selfies, ρυθμίσεις έκθεσης, κοντράστ, φίλτρα και ακόμα και time lapse video!

Επίσης καινούργια είναι και η βάση δεδομένων που αποθηκεύονται οι φωτογραφίες και επιτρέπει απόλυτα ακριβή αναζήτηση.

Σε λιγότερο από 11 ώρες η παρουσίαση του νέου iPhone 6 - Πανικός στην 5th avenue [photos]

Οι φανατικοί του iphone έχουν ήδη αρχίσει να κατασκηνώνουν έξω από τη ναυαρχίδα της Apple στις ΗΠΑ, στην fifth avenue της Νέας Υόρκης προκειμένου να είναι από τους πρώτους που θα κρατήσουν στα χέρια τους το αναβαθμισμένο μοντέλο.

Σε λιγότερο από 11 ώρες η παρουσίαση του νέου iPhone 6 - Πανικός στην 5th avenue [photos]


 Εν αναμονή της παρουσίασης του iphone 6 από την πολυεθνική σήμερα οι οπαδοί της Apple έχουν αρχίσει εδώ και ημέρες  να στρατοπεδεύουν έξω από το κτίσμα. Μάλιστα, υπάρχουν και hardcore καταναλωτές που έχουν στήσει το πρόχειρo κατάλυμά τους από τις 31 Αυγούστου, παρά το γεγονός ότι η συσκευή πιθανότατα δεν θα είναι διαθέσιμη προς αγορά πριν τις 19 Σεπτεμβρίου.

Σε λιγότερο από 11 ώρες η παρουσίαση του νέου iPhone 6 - Πανικός στην 5th avenue [photos]

Μεταξύ αυτών που κατασκηνώνουν είναι και τα δυο ξαδέρφια Ceballo και Joseph Cruz, που αντιπροσωπεύουν την ιστοσελίδα μεταπώλησης BuyBackWorld, οι οποίοι πούλησαν τις μπροστινές θέσεις της ουράς για 2.500 δολάρια σε ένα ζευγάρι!
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.