ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Βρέθηκε λύση για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς-Εξασφαλίστηκαν 23 εκατ. ευρώ.

Βρέθηκε λύση για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς-Εξασφαλίστηκαν 23 εκατ. ευρώ.
«Ανάσα» για χιλιάδες γονείς φαίνεται πως δίνει η εξασφάλιση 23 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση θέσεων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς.
Μετά από παρέμβαση του υφυπουργού Ανάπτυξης, Οδ. Κωνσταντινόπουλου με τα συναρμόδια υπουργεία ελήφθη το θέμα με τα περίπου 22.000 παιδιά που έμειναν εκτός φέτος.
«Την προηγούμενη φορά είχαμε βρει 200 εκατ. ευρώ κοινοτικούς και εθνικούς πόρους για να εξασφαλίσουμε τις θέσεις. Από τη διαδικασία την προηγούμενη που ακολούθησε η ΕΕΤΑΑ έμειναν 23 εκατ. ευρώ. Με αφορμή αυτά τα χρήματα βρήκαμε μία διαδικασία να πούμε στην ΕΕΤΑΑ να προκηρύξει ξανά θέσεις, να βρούμε τις θέσεις που υπάρχουν ανά την Ελλάδα και αυτές τις θέσεις να τις χρηματοδοτήσουμε με το ποσό των 23 εκατ. ευρώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ 1.
«Βρήκαμε ένα έξυπνο τρόπο, τα λεφτά όλα να απορριφθούν και όχι να επιστραφούν. Είναι ένα σημαντικό βήμα. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρχουν οι ανάλογες θέσεις στους παιδικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα» δήλωσε, μεταξύ άλλων.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.