ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ο διπρόσωπος Μουτσινάς και η πραγματική κόντρα της Ηλιάκη με την Καινούργιου

Ο διπρόσωπος Μουτσινάς και η πραγματική κόντρα της Ηλιάκη με την Καινούργιου
Ρε πώς γίνονται έτσι οι τηλεοπτικές παρέες όταν τελειώσουν; Πώς η ματαιοδοξία τελικά επηρεάζει συμπεριφορές και πως ο καιρός φέρνει πάντα στην επιφάνεια τα πραγματικά πρόσωπα των πρωταγωνιστών.

Πώς τελικά τα προσωπεία πέφτουν και γίνονται χίλια κομμάτια. Και μαζί με αυτά διαλύονται οι ψεύτικες ελπίδες, τα όνειρα ακόμη και εικόνες που κάποιοι νομίζουν ότι πουλάνε στον κόσμο που τους παρακολουθεί.


Το παράδειγμα της Καινούργιου με την Ηλιάκη και τον Μουτσινά είναι χαρακτηριστικό.

Και να δείτε πώς στο τέλος αυτή η αόρατη κόντρα θα κάνει κακό και στις δυο. Και στις τρείς θα έλεγα-Προσωπικότητες εννοώ- που εμπλέκονται σε όσα ζούμε τις τελευταίες μέρες.

Τελικά πόσο δίκιο είχε τότε ο Νότης Χριστοδούλου όταν τα έλεγε και κάποιοι προσπαθούσαν με χτυπήματα κάτω από το τραπέζι τότε να τον χαρακτηρίσουν γραφικό;

Εκ του αποτελέσματος; Είχε πολύ δίκιο.

Ο Μουτσινάς ουδέποτε αγάπησε την Καινούργιου. Απλώς τον βόλευε η αγαθή ξανθιά εικόνα της, τον συνέφερε η υπομονή της και το γεγονός ότι πολλές φορές στον αέρα δεν καταλάβαινε τις προσβολές του ή έκανε πώς δεν τις καταλάβαινε.

Η Ηλιάκη; Ήταν αναγκαίο κακό για τον Μουτσινά. Βλέπετε την τοποθέτησαν τσαμπουκά στην εκπομπή καθώς η μίρλα της και η επιθυμία της να βγεί μπροστά είχε κάνει τόσο την Κορομηλά διευθύντρια προγράμματος τότε αλλά και άλλους να ξεπεράσουν τα όρια της υπομονής τους.

Από την μεριά της η Καινούργιου ποτέ δεν κόλλησε με την Ηλιάκη. Εκμεταλλεύτηκε την τηλεοπτική αδυναμία που της είχε ο Μουτσινάς και μετά την αποχώρηση της από το Mega, το τέλος της σχέσης της με τον Κατραβά και με το ρίσκο να κάνει κάτι άλλο, επέλεξε να κάνει για μεγάλο διάστημα τον γελωτοποιό.

Η Ήλιάκη από την άλλη έκανε ότι μπορούσε για να μειώσει την Καινούργιου. Βλέπετε η γυναικεία ανασφάλεια που έχει εξαιτίας της εικόνας της… την τύφλωσε και δεν ήταν λίγες οι φορές που έβγαινε κακιά απέναντι στην Καινούργιου.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.