ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Απίστευτο-Ο Αρούλης εντεταλμένος σύμβουλος του Καμίνη!

Απίστευτο-Ο Αρούλης εντεταλμένος σύμβουλος του Καμίνη!
Ύστερα από πρόταση του δημάρχου Αθηναίων, τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου για την Τουριστική Προβολή της πόλης αναλαμβάνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Μπορείς», Άρης Σπηλιωτόπουλος.
Όπως σημειώνει το Βήμα, η κίνηση Καμίνη και η αποδοχή της πρότασής του από τον επικεφαλής της παράταξης την οποία στήριξε η ΝΔ στις εκλογές αποτελεί εφαρμογή της συναινετικής αντίληψης που επιδιώκεται να διαπεράσει την πολιτική ζωή τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.
«Εμείς κάνανε την αρχή. Ελπίζουμε να βρούμε ανταπόκριση και να ανοίξουμε όλοι μαζί μία νέα σελίδα στην Αυτοδιοίκηση» υπογράμμισε ο κ. Καμίνης. Το μοτίβο της συμφωνίας ήταν ο τουρισμός και η Αθήνα της εξωστρέφειας.
Μετεκλογικά ο κ. Καμίνης επανέλαβε ότι ο «Καλλικράτης» δεν επιτρέπει στη δημοτική αρχή να δίνει αρμοδιότητες στην Αντιπολίτευση και δήλωνε ότι αν μπορούσε θα έδινε αντιδημαρχία στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γαβριήλ Σακελλαρίδη.
Mε αφορμή τη συμφωνία που έκλεισε με την παράταξη Σπηλιωτόπουλου, ο κ. Καμίνης θύμισε τις προεκλογικές του δεσμεύσεις για συναίνεση, όπως και τις μετεκλογικές τοποθετήσεις του για υλοποίησή τους.
«Από τις πρώτες ημέρες της επανεκλογής μου ξεκαθάρισα ότι συνεπής στις προεκλογικές μου δεσμεύσεις θα επιζητήσω τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση και τη μεγαλύτερη δυνατή σύνθεση απόψεων» υπογράμμισε ο κ. Καμίνης.
Και πρόσθεσε: «Για αυτό το λόγο απηύθυνα πρόσκληση συνεργασίας στις δύο μεγαλύτερες παρατάξεις, την ‘Ανοικτή Πόλη’ με επικεφαλής τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και την παράταξη ‘Αθήνα Μπορείς’ με επικεφαλής τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Επιζητώ τη συνεργασία με ανάληψη συγκεκριμένων θέσεων ευθύνης, βάσει συγκεκριμένου πλαισίου συμφωνίας
[olympia.gr]
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.