ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πίστη Βαζέχα για Παναθηναϊκό στις δηλώσεις του - Τι είπε για Μάρκους Μπερκ

Πίστη Βαζέχα για Παναθηναϊκό στις δηλώσεις του - Τι είπε για Μάρκους Μπερκ
Στις δηλώσεις του μετά τον φιλικό αγώνα, μεταξύ των ομάδων Αιολικός Μυτιλήνης – Φωστήρας, που...
πραγματοποιήθηκε στο προσφάτως ανακαινισμένο γήπεδο της Μυτιλήνης (το οποίο χρησιμοποιεί και ως έδρα η ΑΕΛ Καλλονής), όπου οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, ο Κριστόφ Βαζέχα(προπονητής των φιλοξενούμενων), μίλησε στην κάμερα του Lesvosgoal.gr για το παιχνίδι, τον Αιολικό, τον ανακαινισμένο γήπεδο της Μυτιλήνης και μετά από ερώτηση δημοσιογράφου αναφέρθηκε και στη μεγάλη του αγάπη, τον Παναθηναϊκό.

Χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τι στόχο έχει βάλει ο Αιολικός, είπε ότι η ομάδα της Μυτιλήνης παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Για το γήπεδο Μυτιλήνης, δήλωσε ότι αν ήταν έτσι όλα τα γήπεδα της Ελλάδας, θα είχε ανεβεί το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Πολωνός πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και νυν προπονητής του Φωστήρα, σε ερώτηση για την παλιά του ομάδα, δήλωσε ότι πιστεύει ότι ο Κυπελλούχος Ελλάδας, έχει ένα καλό σύνολο και έναν πολύ καλό προπονητή και έτσι μπορεί να καλύψει το μεγάλο κενό του Μάρκους Μπερκ, επίσης πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να επαναλάβει την περσινή επιτυχημένη πορεία.


Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.