ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Συνάντηση της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου με το Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη

Συνάντηση της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου με το Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη
Συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής είχαν χθες το απόγευμα η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο... Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν στις σχέσεις Περιφέρειας και Δήμου. Έμφαση δόθηκε στην προοπτική συνεργασίας προκειμένου να υπάρξει συντονισμός και οργανωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη της Αθήνας. 

Περιφερειάρχης και Δήμαρχος εξέτασαν τις δυνατότητες κοινής δράσης στο πεδίο της κοινωνικής συνοχής, της συνδυασμένης τουριστικής προβολής, της ανακύκλωσης και των επενδυτικών προτεραιοτήτων που προβλέπονται στο νέο ΕΣΠΑ, ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου και προκειμένου ο Περιφερειακός Σχεδιασμός να ενσωματώνει τις ανάγκες της πόλης. 

Ειδικότερα, η Περιφερειάρχης παρουσίασε τις προτεραιότητες της νέας Περιφερειακής Αρχής αναφορικά με την ανάγκη ενός νέου προτύπου ανάπτυξης με έμφαση στη δημιουργία απασχόλησης και την κοινωνική προστασία. 

Ο Δήμαρχος Αθηναίων παρουσίασε στην Περιφερειάρχη το μοντέλο διαχείρισης των πόρων του ΕΣΠΑ, το οποίο εφαρμόστηκε στο Δήμο και το σχεδιασμό που έχει η πόλη για τη νέα περίοδο. 

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης συμφώνησαν να έχουν συστηματική συνεργασία, ώστε να εξειδικευτούν όλα τα θέματα με παραγωγικό και άμεσο τρόπο χωρίς γραφειοκρατικές καθυστερήσεις προς όφελος των πολιτών και του περιβάλλοντος.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.