ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Το θαυματουργό εκχύλισμα που εξαφανίζει τα περιττά κιλά!

Το θαυματουργό εκχύλισμα που εξαφανίζει τα περιττά κιλά!
Πώς θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε ότι υπάρχει ένα εκχύλισμα το οποίο επιταχύνει την απώλεια βάρους κατά 43% και περιορίζει το αίσθημα της πείνας κατά 95%;

Δεν πρόκειται για κάποιο νέο εμπορικό προϊόν, αλλά για τη νέα ανακάλυψη ερευνητών από το Πανεπιστήμιο Lund της Σουηδίας.

Στο πλαίσιο της μελέτης τους, οι επιστήμονες συνεργάστηκαν με 38 υπέρβαρες γυναίκες για χρονικό διάστημα 3 μηνών.

Οι μισές γυναίκες λάμβαναν κάθε πρωί 5 γραμμάρια από το συγκεκριμένο εκχύλισμα, ενώ οι άλλες μισές ένα placebo. Όπως εξηγούν οι επιστήμονες δεν γνώριζαν τι έπαιρναν, ωστόσο τους είχαν δοθεί οδηγίες να ακολουθούν ισορροπημένη διατροφή και να μην κάνουν δίαιτα.

Όπως διαπιστώθηκε, το εκχύλισμα από σπανάκι που περιέχει μεμβράνες από πράσινα φύλλα, ιδιαίτερα όταν λαμβάνεται το πρωί, μειώνει αποδεδειγμένα την έντονη επιθυμία για φαγητό (οι ειδικοί την ονομάζουν ηδονική πείνα), ελέγχοντας την όρεξη και επιταχύνοντας την απώλεια βάρους, λόγω αυξημένων καύσεων.

Τα αποτελέσματα:

Είναι χαρακτηριστικό ότι όσες από τις συμμετέχουσες λάμβαναν το εκχύλισμα έχασαν κατά το χρονικό διάστημα της δοκιμής 5 κιλά, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες που έχασαν 3,5 κιλά.
Όπως εξηγούν οι επιστήμονες, το σπανάκι και συγκεκριμένα οι μεμβράνες από τα φύλλα του καθυστερούν τη διαδικασία της πέψης, με αποτέλεσμα να προκύπτει ο χρόνος που απαιτείται ώστε να εκκριθούν οι ορμόνες που «ενημερώνουν» τον εγκέφαλο ότι έχει επέλθει ο κορεσμός.

Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.