ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Δωρεά εξοπλισμού απο το Προξενείο των Η.Π.Α. στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος

Δωρεά εξοπλισμού απο το Προξενείο των Η.Π.Α. στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος
Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, η Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών...
Βορείου Ελλάδος της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, παρέλαβε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ως δωρεά της Υπηρεσίας U.S. Secret Service, από το Γενικό Προξενείο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (Η.Π.Α.).

Ο συγκεκριμένος ηλεκτρονικός εξοπλισμός, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της Υπηρεσίας, περιλαμβάνει επτά φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (Laptop), καθώς και δέκα ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

Στην τελετή παράδοσης - παραλαβής παρέστη αντιπροσωπεία του Γενικού Προξενείου των Η.Π.Α., με επικεφαλής τον Πρόξενο κ. Robert P.Sanders, ενώ από ελληνικής πλευράς παραβρέθηκαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Βάιος Χονδρός. Παρέστησαν επίσης, ο Βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Αστυνομικός Διευθυντής Στυλιανός Ντελής και ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, Αστυνομικός Διευθυντής Θωμάς Φεύγας.

Στο πέρας της εκδήλωσης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Βάιος Χονδρός, ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά αυτή και παρέδωσε τιμητική πλακέτα με το έμβλημα της ΕΛ.ΑΣ. στον Γενικό Πρόξενο κ. Robert P.Sanders, ο οποίος από την πλευρά του επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι τέτοιου είδους κινήσεις αποτελούν έμπρακτη αναγνώριση των αγαστών σχέσεων και του υψηλού επιπέδου συνεργασίας των δύο χωρών.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.