ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλη με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΒ

Συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλη με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΒ
Συνάντηση με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) είχε στα γραφεία του κόμματος... ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ελληνική οικονομία και την αναπτυξιακή πορεία της χώρας. 

Εκ μέρους του ΣΕΒ, στη συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος Θεόδωρος Φέσσας, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, ο αντιπρόεδρος Νικόλαος Καραμούζης και ο Γενικός Διευθυντής Άκης Σκέντζος, ενώ από τη ΔΗΜΑΡ παρόντες ήταν ο Γραμματέας της Κ.Ε, Θ. Θεοχαρόπουλος και ο υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του κόμματος, Δ. Χατζησωκράτης. 

Αμέσως μετά, τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και ο Πρόεδρος του ΣΕΒ προέβησαν σε δηλώσεις:

Φ.Κουβέλης: Είχαμε την δυνατότητα να ανταλλάξουμε απόψεις με την διοίκηση του ΣΕΒ και, βεβαίως, να έχουμε ως κοινό τόπο ότι η χώρα χρειάζεται μια αναπτυξιακή διαδικασία στη βάση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου και προγράμματος που άμεσα πρέπει να εκκινήσει. Οι καθυστερήσεις που έχουν υπάρξει είναι απαράδεκτες και γίνονται ακόμα μεγαλύτερες οι δυσμενείς συνέπειες, με δεδομένο ότι η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση οικονομικής κρίσης. Το προϊόν, ο πλούτος της ανάπτυξης που μπορεί να προκύψει είναι ζήτημα το πώς θα κατανεμηθεί και πρέπει να κατανεμηθεί δικαία και σε ολόκληρη την κοινωνία. Δηλαδή, να διαχυθεί το παραγόμενο αποτέλεσμα σε όλους τους κοινωνούς. Βεβαίως, είχαμε και την δυνατότητα να μιλήσουμε για τα εργασιακά ζητήματα, για να επισημάνω ότι τα εργασιακά δικαιώματα πρέπει να προστατεύονται, να γίνονται σεβαστά και νομίζω ότι αυτή η υποχρέωση σεβασμού και προστασίας των εργασιακών δικαιωμάτων πρέπει να γίνεται δεκτή. 

Θ. Φέσσας: Συναντηθήκαμε σήμερα με την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ και ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με το αναπτυξιακό σχέδιο της χώρας, γιατί όλοι συμφωνούμε ότι η Ελλάδα χρειάζεται ένα εθνικό σχέδιο ανάπτυξης. Θέση του ΣΕΒ είναι να διατηρηθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και η πολιτική σταθερότητα. Αυτά είναι δυο βασικά στοιχεία πάνω στα οποία μπορούμε να δουλέψουμε και να εξασφαλίσουμε ένα λαμπρό μέλλον για την Ελλάδα. 
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.