ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατο

ΚΡΙΟΣ Aν βρίσκεστε σε διαπραγμάτευση σε σχέση με μια...
επαγγελματική συμφωνία, κατά πάσα πιθανότητα στην αρχή να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες από την άλλη πλευρά, γρήγορα όμως θα επιλυθούν και θα προχωρήσετε σε μια συμφέρουσα συμφωνία και για εσάς και για τους συνεργάτες σας. Αυτό θα ενισχύσει τη σχέση σας ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί ομαλά στο μέλλον. Μέσα στο διήμερο, η καχυποψία του συντρόφου σας μπορεί να οδηγήσει σε τεράστιο καυγά, οπότε να είστε προετοιμασμένοι να αντικρούσετε με ήρεμο τρόπο τις όποιες κατηγορίες, ώστε να καταφέρετε να βρείτε το δίκιο σας χωρίς να χρειαστεί να γίνουν κοκορομαχίες.

ΤΑΥΡΟΣ Κάποια άτομα από το οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον, θα σας δημιουργήσουν ένα δίλλημα παρουσιάζοντάς σας μια ιδέα που ίσως στην αρχή να σας φανεί συμφέρουσα και να σας ενθουσιάσει, ωστόσο προσέξτε, γιατί υπάρχει πιθανότητα να δείχνει περισσότερο ελκυστική απ ότι είναι στην πραγματικότητα. Πάρτε το χρόνο σας πριν να απαντήσετε αλλά φροντίστε να μην κλείσετε εντελώς την πόρτα. Με τον Άρη (που είναι κυβερνήτης σας) στον Τοξότη, παρά τα μικροπροβλήματα υγείας που μπορεί να σας παρουσιαστούν, εσείς θα νιώθετε γεμάτοι ενθουσιασμό και θετική ενέργεια, οπότε εκμεταλλευτείτε το διήμερο όσο πιο δημιουργικά μπορείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ Η συνάντηση με έναν Καρκίνο πιθανόν το Σάββατο, θα σας γεμίσει με χαρά και ανακούφιση κι αυτό θα οφείλεται σε κάποια πολύ θετικά νέα που θα μάθετε. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν όλη τη θετικότητα που θα χαρακτηρίσει το διήμερο και προσπαθήστε να ξεκουράσετε κυρίως το μυαλό αλλά και το σώμα σας, κάνοντας ότι σας ευχαριστεί πραγματικά παρέα με τους δικούς σας ανθρώπους. Ιδανικές μέρες για να κάνετε κάποια εξόρμηση σε κοντινό προορισμό, να είστε όμως ιδιαίτερα προσεχτικοί στην οδήγηση, μην τρέχετε και να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, καθώς ειδικά το Σαββατοκύριακο κυκλοφορούν πολλοί ανεύθυνοι οδηγοί που είναι στο τσακίρ κέφι και κάνουν στο δρόμο ότι τους κατέβει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Καθώς ήταν για εσάς τους Καρκίνους μια αρκετά κουραστική εβδομάδα λόγω υποχρεώσεων, προσπαθήστε μέσα στις επόμενες μέρες να κλειδώσετε όποια θέματα επαγγελματικής ή οικονομικής φύσεως και βάλτε στο πρόγραμμά σας να διασκεδάσετε όσο μπορείτε περισσότερο, γιατί είναι κάτι που σίγουρα σας αξίζει. Πιθανή συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα σας γεμίσει με ερωτηματικά, καθώς η αλλαγή της συμπεριφοράς του (προς το καλύτερο), θα έχει ως αποτέλεσμα να αρχίσετε να ξανασκέφτεστε το ενδεχόμενο να είστε και πάλι μαζί. Αν νιώθετε πως υπάρχει ελπίδα να ξαναβρείτε την ευτυχία κοντά του και σας πείθει με τις υποσχέσεις του, κάντε αυτό που σας λέει η καρδιά σας και μην το καθυστερείτε.

ΛΕΩΝ Με τη Σελήνη στο ζόδιό σας θα έχετε μια τάση να βυθιστείτε στο συναισθηματικό σας κόσμο και να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι είναι αυτό που πραγματικά μπορεί να λείπει από τη ζωή σας. Κάτι που σας προβληματίζει σχετικά με ένα προσωπικό σας ζήτημα, ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη η στιγμή για να πάρετε αποφάσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία της ζωής σας. Ιδιαίτερη προσοχή μέσα στο διήμερο, καθώς θα σας πλευρίσει κάποιο «φιλικό» πρόσωπο με σκοπό να εκμεταλλευτεί τις ικανότητές σας καθαρά προς δικό του συμφέρον, οπότε μη διστάσετε να δείξετε τη δυσαρέσκειά σας και να του δώσετε να καταλάβει πως δεν υπάρχει περίπτωση να σας πιάσει κότσο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Και αφού κάνατε τις γυροβολιές σας δεξιά κι αριστερά και έχετε κατασταλάξει τελικά ποιο είναι το πρόσωπο που σας ταιριάζει και σας κάνει να είστε ήρεμοι κι ευτυχισμένοι, φροντίστε μέσα στο διήμερο να δείξετε την τρυφερότητά σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με ειλικρίνεια και ποιος ξέρει ίσως να καταφέρετε να δημιουργήσετε μια σχέση που θα κρατήσει για πάντα. Η άρνησή σας ορισμένες φορές να δείξετε λίγη παραπάνω ευαισθησία σε θέματα που προβληματίζουν άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, θα σας επιστραφεί μελλοντικά με την ανάλογη αδιαφορία τους, οπότε προσπαθήστε τουλάχιστον να δείχνετε περισσότερο ενδιαφέρον όταν μοιράζονται μαζί σας κάποιο προσωπικό τους ζήτημα.

ΖΥΓΟΣ Έχετε βάλει σκοπό να σπάσετε εντελώς τα νεύρα του συντρόφου σας με την απαράδεκτη συμπεριφορά σας ή δεν έχετε πραγματικά συναίσθηση του τι κάνετε; Αν παρατηρήσετε τις αντιδράσεις σας σαν κάποιος τρίτος, κατά πάσα πιθανότητα να μην ξέρετε που να κρυφτείτε από τη ντροπή σας, οπότε κάντε μέσα στο διήμερο την αυτοκριτική σας κι αν σας ενδιαφέρει να μην τινάξετε τη σχέση σας στον αέρα, κάντε στροφή 180 μοιρών και φερθείτε με περισσότερη κατανόηση και τρυφερότητα από εδώ και μπρος. Καθώς το τελευταίο διάστημα έχετε ξεχάσει τι θα πει υγιεινή διατροφή, φροντίστε να βάλετε μέσα στο καθημερινό σας πρόγραμμα το μαγείρεμα και αποφύγετε τα έτοιμα γεύματα απ έξω που το μόνο που σας προσφέρουν είναι άχρηστες θερμίδες με ελάχιστη διατροφική αξία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Αν έχετε στο μυαλό σας να κάνετε μια έξοδο μέσα στο Σαββατοκύριακο σε κάποιο κοινό στέκι που είχατε με τον πρώην σας, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε και να βρείτε μια άλλη επιλογή, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον πετύχετε με το καινούριο του αίσθημα και να γίνετε μαλλιοκούβαρα.. Αν πάλι δε σας καίγεται καρφάκι, συνεχίστε κανονικά το πρόγραμμά σας και ίσως συναντήσετε κι εσείς κάποιον που θα σας ενθουσιάσει. Μήπως τον τελευταίο καιρό έχετε απομακρυνθεί εντελώς από τα φιλικά σας πρόσωπα και νιώθετε πως δεν έχετε κανέναν για να μοιραστείτε τον καημό σας; Προσπαθήστε εσείς να τους ξαναπλησιάσετε – όχι μόνο επειδή χρειάζεστε κάποιον να σας στηρίξει – και φροντίστε στο μέλλον να μην κλείνεστε στον εαυτό σας εσείς και τα προβλήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ Καθώς το τελευταίο διάστημα έχετε γίνει πολύ σπιτόγατοι με αποτέλεσμα ο σύντροφός σας να έχει αρχίσει να σκυλοβαριέται, κανονίστε να κάνετε κάποια έξοδο μέσα στο διήμερο και αφήστε τις δικαιολογίες του στυλ «που να τρέχουμε τώρα και είναι βαρετά παντού, κλπ». Αν πραγματικά θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό, σίγουρα υπάρχουν επιλογές που θα σας ενθουσιάσουν και θα νιώσετε κι εσείς πιο αναζωογονημένοι. Μην παρασύρεστε από την πολλή ευγένειά σας και κάνετε υποχωρήσεις όλη την ώρα για να είναι οι άλλοι ικανοποιημένοι, γιατί στο τέλος θα εκραγείτε και τα αποτελέσματα θα είναι πολύ χειρότερα απ ότι αν διεκδικούσατε με ήρεμο τρόπο να ακουστεί και η δική σας επιθυμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Με τον Άρη στον Τοξότη τα επίπεδα της ενέργειάς σας δε θα είναι και τόσο υψηλά, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς είναι ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να τονώσετε τον οργανισμό σας όσο μπορείτε περισσότερο ώστε να ξαναβρείτε σύντομα τη φόρμα σας και κυρίως τη χαμένη σας διάθεση. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια εκδρομή μέσα στο διήμερο και ειδικά αν ο προορισμός σας είναι σε βουνό, θα μπορέσετε να νιώσετε φρέσκοι και ανανεωμένοι μέσα σε ελάχιστο χρόνο αντικρίζοντας όλη την ομορφιά γύρω σας. Αν δείτε ότι πάτε να παρεξηγηθείτε με το σύντροφό σας για μικροπράγματα, μην παρασυρθείτε από τον εκνευρισμό της στιγμής και χαλάσετε τις καρδιές σας άδικα. Πάτε μια βόλτα για λίγη ώρα και μόλις νιώσετε πως σας έχει περάσει ο θυμός επιστρέψτε με ένα μπουκάλι κρασί και περασμένα ξεχασμένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Όσοι είστε γονείς και δη εργαζόμενοι, εκμεταλλευτείτε το διήμερο ώστε να περάσετε όσο το δυνατόν πιο δημιουργικά το χρόνο σας μαζί με τα παιδιά σας. Μαγειρέψτε παρέα, κάντε κάποια μεταποίηση σε ένα παλιό έπιπλο χρησιμοποιώντας ένα ευχάριστο χρώμα και παροτρύνοντάς τα να συμμετέχουν κι αυτά και γενικά φροντίστε να τα συμπεριλάβετε σε διάφορες δραστηριότητές σας. Να είστε σίγουροι ότι θα χαρούν πολύ με την εμπιστοσύνη που θα τους δείξετε. Λίγη παραπάνω προσοχή στην παρορμητικότητα που σας διακρίνει γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθείτε με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Δεν είναι ανάγκη να λέτε αυτά που σκέφτεστε χωρίς να τα φιλτράρετε καθόλου γιατί μετά θα είναι πολύ δύσκολο να τα πάρετε πίσω.

ΙΧΘΥΣ Μπορεί να παρασυρθείτε ορισμένοι από το προσωπικό δράμα ενός κοντινού σας ατόμου και χωρίς καν να το καταλάβετε, να σας έχει πάρει από κάτω σε εντελώς ανύποπτο χρόνο. Με αυτό τον τρόπο όμως δε θα μπορέσετε να στηρίξετε τον άλλο και το αποτέλεσμα θα είναι να σας πάρουν από κοινού τα ζουμιά και να καταλήξετε σαν τούρκικο σήριαλ. Ψυχραιμία λοιπόν και με λίγο χιούμορ θα καταφέρετε να ανεβάσετε τη διάθεση του άλλου καθώς και τη δική σας. Κατάλληλες μέρες για να ασχοληθείτε και λίγο με τις ανάγκες του συντρόφου σας και να κάνετε κάτι έξω από τα καθιερωμένα που θα σας συνεπάρει και τους δυο, χωρίς να είναι απαραίτητα πολυέξοδο, όπως να κανονίσετε ένα ρομαντικό δείπνο υπό τον ήχο μιας μουσικής που να σας θυμίζει την πρώτη φορά που συναντηθήκατε.

Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.