ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Παναθηναϊκός – Ντιναμό Μόσχας: Ώρα για… Ευρώπη στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός – Ντιναμό Μόσχας: Ώρα για… Ευρώπη στη Λεωφόρο.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ντιναμό Μόσχας (20:00, Onsports/ANT1) και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τη φάση των ομίλων του Europa League κόντρα στην πιο ισχυρή και πιο πλούσια ομάδα του γκρουπ του!
Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Παναθηναϊκού, σε ό,τι αφορά τους ομίλους του Europa League, ξεκινάει απόψε (18/09, 20:00). Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να γίνουν ξανά... Panathinaikos, να βγάλουν το ευρωπαϊκό κοστούμι από τη... ντουλάπα και να προσφέρουν ένα βράδυ από τα παλιά στη Λεωφόρο, στους φιλάθλους τους. Το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου αντιμετωπίζει τη Ντιναμό Μόσχας στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Europa League, γνωρίζοντας πως έχει δύσκολο έργο. Αυτό, όμως, είναι που δίνει έξτρα κίνητρο και... εξιτάρει τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», όπως δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.
Έξτρα όπλο στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού, θα είναι για ακόμα μια φορά ο κόσμος του. Η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη και – όπως ελπίζουν στο «τριφύλλι» - αρκετά «καυτή» για τους κρύους Ρώσους. Κόντρα στον Παναθηναϊκό, παρατάσσεται μια ομάδα με φιλοδοξίες και αρκετά πλούσιο ρόστερ. Η αξία της Ντιναμό Μόσχας φτάνει στα 123 εκατ. ευρώ, είναι μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους στη διοργάνωση και θεωρείται το φαβορί του ομίλου. Ο Παναθηναϊκός, όμως, στη Λεωφόρο μπορεί να πάρει τη νίκη και να κάνει εντυπωσιακή αρχή που θα του δώσει ώθηση τόσο για τη συνέχεια στην Ευρώπη αλλά και για αγωνιστική ανάταση στις εγχώριες υποχρεώσεις του.
Με 4-3-2-1 και «Σίφο»
Ο Γιάννης Αναστασίου προσανατολίζεται στο να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Καλλονή. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θέλει να γεμίσει τη μεσαία του γραμμή, έτσι ώστε να καταφέρει να ελέγξει το ματς και να μην επιτρέψει στους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές των Ρώσων να πάρουν τα ηνία. Έτσι, κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού αναμένεται να είναι ο Στέφανος Κοτσόλης, με τους Νάνο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ – ο οποίος είναι 100% έτοιμος και θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του – και Τριανταφυλλόπουλο από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Οι Λαγός και Μέντες θα πάρουν θέσεις στον άξονα, με τον Πράνιτς να κινείται πιο μπροστά τους, ενώ οι Ζέκα και Καρέλης θα κινηθούν πίσω από τον προωθημένο Πέτριτς.
Στον αντίποδα, ο τεχνικός της Ντιναμό Μόσχας, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, δεν θα έχει στη διάθεσή του δυο από τα μεγάλα μεταγραφικά του αποκτήματα, τους Βαλμπουενά και Βανκέρ που είναι τραυματίες, όπως και τον διεθνή Ρώσο, Ντενίσοφ. Το σύστημα που αναμένεται να παρατάξει είναι το 4-2-3-1 , με τον Μπερεζόφσκι κάτω από τα δοκάρια. Οι Μπίτνερ, Σάμπα, Ντάγκλας και Μανόλεφ από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα και οι Νομπόα και Γιουσούποφ σε θέσεις ανασταλτικών χαφ. Οι Τζούτζακ, Κοκόριν και Ιόνοφ θα πάρουν θέσεις πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Κέβιν Κουράνι.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Ντανιέλε Οράτο. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται και το sold out στη Λεωφόρο, καθώς έχουν μείνει λιγότερο από 200 εισιτήρια των 15 και 10 ευρώ, ενώ στο γήπεδο θα είναι και περίπου 300 φίλοι της Ντιναμό Μόσχας που θα φιλοξενηθούν στη θύρα 6. Παράλληλα με τον αγώνα του Παναθηναϊκού, διεξάγεται και το παιχνίδι της PSV Αϊντχόφεν με την Εστορίλ, στην Ολλανδία, για τον ίδιο όμιλο.
Πηγή: onsports.gr


loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.