ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πρόγνωση καιρού για Κυριακή

πρόγνωση καιρού για Κυριακή
Καλές καιρικές συνθήκες στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά, και νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες στο Αιγαίο που μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στα βόρεια και ορεινά τμήματα της Κρήτης, περιμένουμε την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 25 στην Ήπειρο, από 8 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 27 στη Νότια Ελλάδα, από 16 έως 23 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στα Δωδεκάνησα και στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν στους 24 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ και τοπικά στη Νότια Κρήτη πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στα βορειότερα πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε ανατολικούς μέτριους.
Παροδικές νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού, με μικρή πιθανότητα βροχής νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς, αλλά στα βόρεια οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί 6 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.
meteo.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.