ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σκότωσε τη μάνα του την ώρα που του έφτιαχνε καφέ - Οι ανατριχιαστικές καταθέσεις του μητροκτόνου από τη Ρόδο και της κοπέλας του

Σκότωσε τη μάνα του την ώρα που του έφτιαχνε καφέ - Οι ανατριχιαστικές καταθέσεις του μητροκτόνου από τη Ρόδο και της κοπέλας του
Η δολοφονία της άτυχης γυναίκας, το σχέδιο του γιου και οι παροτρύνσεις της νεαρής κοπέλας του, συγκλονίζουν την τοπική κοινωνία και όχι μόνο...

Ακρως αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της έρευνας της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και της Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου για τη στυγερή δολοφονία της 61χρονης Ευαγγελίας (Αντζελας) Ιεροβασίλη του Γεωργίου, το απόγευμα της 19ης Ιουνίου 2012, στο σπίτι της, στο Γεννάδι.

Όπως αποκάλυψε η «δημοκρατική», δράστης του φόνου είναι ο εξαρτημένος από ναρκωτικά γιος της 61χρονης, ενώ ως απλή συνεργός του φέρεται να είναι η αλλοδαπή σύντροφός του Lakouleva Irini που γεννήθηκε το 1978 στη Ρωσία, μητέρα δύο παιδιών.

Οι δύο δράστες σύμφωνα με το κατηγορητήριο που τους έχει απαγγελθεί, την Τρίτη 19 Ιουνίου 2012, περίπου απογευματινές προς βραδινές ώρες και κατόπιν προμελετημένου σχεδίου, πήγαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας στο Γεννάδι. Βρήκαν το θύμα έξω από το σπίτι της, να ποτίζει τον κήπο. Ο γιος ζήτησε από τη μητέρα του να του φτιάξει καφέ, με σκοπό να μπει στο σπίτι και να την αιφνιδιάσει.

Σκότωσε τη μάνα του την ώρα που του έφτιαχνε καφέ - Οι ανατριχιαστικές καταθέσεις του μητροκτόνου από τη Ρόδο και της κοπέλας του1
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Η τελευταία υπάκουσε και τη στιγμή που γύρισε την πλάτη της, ο 26χρονος άρχισε να την χτυπάει με το μαχαίρι στο πίσω μέρος του σώματός της. Στη συνέχεια και ενώ το θύμα βρισκόταν πεσμένο στο πάτωμα, ο μητροκτόνος συνέχισε να επιφέρει σε αυτή πλήγματα και στο μπροστινό μέρος του σώματος της.

Τότε η Ρωσίδα φέρεται, ενώ παρακολουθούσε απαθής, να του ζήτησε να την αποτελειώσει παροτρύνοντας τον με την έκφραση «αποτελείωσέ την γιατί δεν αντέχω τις κραυγές». 

Σκότωσε τη μάνα του την ώρα που του έφτιαχνε καφέ - Οι ανατριχιαστικές καταθέσεις του μητροκτόνου από τη Ρόδο και της κοπέλας του2
ΦΩΤΟ από dimokratiki.gr

Η απολογία του μητροκτόνου στους αστυνομικούς

«Όταν πήγαμε η μαμά μου ήταν έξω στον κήπο και πότιζε. Όταν μας είδε νευρίασε γιατί δεν συμπαθούσε την Ειρήνη επειδή ίσως ήταν πιο μεγάλη από εμένα, ήταν ξένη και είχε και παιδιά. Μετά μπήκαμε μέσα στο σπίτι για να συζητήσουμε. 

Άρχισα να της λέω ότι εγώ την αγαπάω την Ειρήνη και ότι θέλουμε να παντρευτούμε. Τότε μου απάντησε «να πάτε να γ…». Τότε άρχισε και χαλούσε το κλίμα και της είπα να μην μιλάει έτσι μπροστά στην κοπέλα, να μιλάει πιο καλά και μου είπε «βρε δεν πας στο διάολο».

Η Ειρήνη ήταν εκεί όλη αυτή την ώρα. Μετά εγώ θόλωσα, η Ειρήνη καθόταν στην καρέκλα και είπε η μαμά μου με σιγανή φωνή «έχει δύο μπαστάρδια», πιστεύω όμως ότι το άκουσε η Ειρήνη. Μετά εγώ θόλωσα και έγινε ό,τι έγινε.

Το μαχαίρι το έπιασα κατευθείαν από την κουζίνα. Την χτύπησα τόσες πολλές φορές γιατί είχα πάθει αμόκ. Μόλις έκανα τις πρώτες μαχαιριές έπαθα αμόκ και δεν καταλάβαινα, συνέχισα να τη χτυπάω και γι’ αυτό και αυτοτραυματίστηκα στο αριστερό μου πόδι».

Η απολογία της Ρωσίδας συντρόφου του δράστη

«Όταν φτάσαμε αφήσαμε τη μηχανή μπροστά στο σπίτι και η μητέρα του ήταν έξω στον κήπο. Μας προσκάλεσε να μας κεράσει κάτι μέσα στο σπίτι και μπήκαν μέσα αυτοί πρώτοι και εγώ τους ακολούθησα. Όταν αυτή πήγε να πάρει το νερό από το ψυγείο, βλέπω τον Νίκο να είναι από πίσω της με το μαχαίρι και είδα ότι τη χτύπησε δύο φορές στην πλάτη και εγώ φοβήθηκα και έκλεισα τα μάτια μου. 

Ήμουν σχετικά μακριά γιατί το σαλόνι είναι μεγάλο και είναι ένας χώρος με την κουζίνα και αυτοί οι δύο ήταν στην κουζίνα. Άκουσα που αυτή φώναζε “Νίκο, Νίκο, είσαι παιδί μου, τι είναι αυτά που κάνεις” και άκουσα, που έπεσε κάτω αλλά ακόμα μιλούσε. Μετά αυτός άρχισε να γυρίζει από εδώ και από εκεί μέσα στο σπίτι, νόμιζα ότι πέρασε πάρα πολύ ώρα που αυτός έκανε αυτά και σκέφτηκα να φωνάξω αλλά φοβήθηκα μήπως με σκοτώσει και εμένα''.

Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.