ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σάλος: Ο Μπάουι διοργάνωνε όργια και ο Τζάγκερ έκανε έρωτα μπροστά του με τη γυναίκα του!

Σάλος: Ο Μπάουι διοργάνωνε όργια και ο Τζάγκερ έκανε έρωτα μπροστά του με τη γυναίκα του!
Αποκαλύψεις που σοκάρουν περιέχει το βιβλίο της Γουέντι Λι με τίτλο: «Μπάουι: Η βιογραφία» που μόλις δημοσιεύθηκε, το οποίο ωστόσο να σημειώσουμε δεν έχει εγκρίνει ο διάσημος τραγουδιστής.
Επιμέλεια: Δημήτρης Δεμεσούκας
Μια λοιπόν από τις αποκαλύψεις του βιβλίου είναι ότι ο Ντέιβιντ Μπάουι διοργάνωνε όργια μαζί με τη σύζυγό του Άντζι στο σπίτι του στο Τσέλσι του Λονδίνου στα οποία συμμετείχε τακτικά ο έτερος διάσημος τραγουδιστής των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ και ο οποίος μάλιστα έκανε έρωτα με τη γυναίκα του Μπάουι μπροστά στα μάτια του.
Η Άντζι και ο Ντέιβιντ ήταν παντρεμένοι για περισσότερα από δέκα χρόνια. Ήταν τα χρόνια του πειραματισμού, της ελευθερίας και σε συνδυασμό με τη χρήση ουσιών ο Μπάουι πήγε ένα βήμα παραπέρα και άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού του για σεξουαλικά όργια, σημειώνεται στο βιβλίο.
Όπως αναφέρει η συγγραφέας ο Μπάουι είχε στο σπίτι του ένα ειδικό δωμάτιο στο οποίο διοργάνωνε τα όργια κατά τη διάρκεια των οποίων επιτρεπόταν η εκτέλεση κάθε ερωτικής φαντασίωσης των συμμετεχόντων.
Ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες ήταν και ο ηγέτης των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ, ο οποίος όχι απλά συμμετείχε ενεργά στις σεξουαλικές συνευρέσεις αλλά ο Μπάουι τον προέτρεπε να κάνει σεξ με τη γυναίκα του και ο ίδιος να παρακολουθεί.
Όπως αναφέρει το πρώην μοντέλο, Βίκυ Χοτζ: «Η Άντζι και ο Ντέιβιντ οργάνωναν τα πιο απίστευτα όργια στην Oakley Street και ο Μικ ήταν πολύ δραστήριος σε αυτά. Ο Μπάουι που έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι bisexual, δεν φαινόταν να ζήλευε όταν ο Μικ έκανε έρωτα με τη γυναίκα τους αφού πίστευε ότι το σεξ είναι κάτι το οποίο πρέπει να απολαμβάνεις και να σε βοηθά να ανοίγει το μυαλό σου».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα: «στα όργια δεν υπήρχαν κανόνες και το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να περάσουν μια όμορφη και ενδιαφέρουσα νύχτα. Στο τέλος της νύχτας οι επισκέπτες έφευγαν και εξακολουθούσαν να αγαπούν ο ένας τον άλλον σαν να μην είχε συμβεί τίποτα».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.