ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Και στα Ψαρά το ΕΓ/ΟΓ Αριάδνη μια φορά την εβδομάδα

Και στα Ψαρά το ΕΓ/ΟΓ Αριάδνη μια φορά την εβδομάδα
Η Hellenic Seaways ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου μέχρι και την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 προστίθεται εκτάκτως νέο λιμάνι προσέγγισης, τα Ψαρά, μια φορά την εβδομάδα στο δρομολόγιο Πειραιάς- Χίος – Μυτιλήνη που ήδη εκτελεί το πλοίο "ΑΡΙΑΔΝΗ".

Στο πλαίσιο αυτό, το πλοίο θα αναχωρεί κάθε Τετάρτη από Πειραιά για Ψαρά-Χίο-Μυτιλήνη ενώ κάθε Πέμπτη θα ξεκινά από Μυτιλήνη για Χίο-Ψαρά-Πειραιά.

Η τροποποίηση του υπάρχοντος δρομολογίου Πειραιάς – Χίος -Μυτιλήνη με την προσθήκη νέου λιμανιού προσέγγισης στα Ψαρά, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της εταιρικής φιλοσοφίας και της υπεύθυνης κοινωνικής λειτουργίας της Hellenic Seaways, όντας στο πλάι των τοπικών κοινωνιών με την παροχή άρτιων υπηρεσιών ταξιδιού σε όλους τους επιβάτες της.

Το «Αριάδνη», το μεγαλύτερο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο σε χωρητικότητα γκαράζ της ελληνικής ακτοπλοΐας, μετασκευάστηκε στην Ελλάδα το 2007 και πραγματοποίησε το πρώτο του ταξίδι στις 25 Σεπτεμβρίου 2007. Έκτοτε έχει μεταφέρει 400.000 επιβάτες, 44.000 Ι.Χ., 16.000 φορτηγά οχήματα και 11.000 δίκυκλα οχήματα.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.