ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τι κέρδισε απόστρατος στα δικαστήρια για το δάνειό του - Πόσους αφορά η απόφαση

Τι κέρδισε απόστρατος στα δικαστήρια για το δάνειό του - Πόσους αφορά η απόφαση
Απόστρατος του ΠΝ κατάφερε με απόφαση του Ειρηνοδικείου Πειραιά να βάλει “πάγο” στις αξιώσεις τραπεζών από τις οποίες ποτέ δεν είχε πάρει δάνειο αλλά βρέθηκε να τους χρωστάει...

Ο απόστρατος είχε πάρει -όπως και 24.000 άλλοι πολίτες- δάνειο από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Το οποίο κάποια στιγμή χωρίς να ρωτήσει και να ενημερώσει τους δανειολήπτες του πούλησε τα δάνειά τους σε τράπεζες! Αποτέλεσμα οι δόσεις να ανέβουν κατακόρυφα και οι δανειολήπτες να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Ο απόστρατος του ΠΝ του οποίου οη σύνταξη υπέστη τραγικές περικοπές βρέθηκε να πρέπει να πληρώνει κάθε μήνα σε τράπεζα με την οποία καμία σχέση δεν είχε περίπου 530 ευρώ χωρίς να έχει καν το δικαίωμα να αναζητήσει προστασία στις ρυθμίσεις που έγιναν με τον νόμο Κατσέλη !

Προσέφυγε λοιπόν στη δικαιοσύνη η οποία με την απόφαση του Ειρηνοδικείου Πειραιά διατάσσει την μείωση της μηνιαίας δόσης του δανείου του στα 120 ευρώ!

Όπως ο ίδιος αναφέρει στην προσφυγή του, το Ταμείο πώλησε το δικό του δάνειο, αλλά και των υπολοίπων, στις ξένες τράπεζες εν αγνοία τους και έτσι προέκυψαν τα τιτλοποιημένα δάνεια για τα οποία δε γινόταν εφαρμογή των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.


loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.