ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κωπηλασίας για Δαφερέρα - Πατέλη!

Χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κωπηλασίας για Δαφερέρα - Πατέλη!
Την πρώτη θέση στην κατηγορία ανδρών της κλάσης 420, κατέκτησαν οι αθλητές Γ. Δαφερέρας και Ν. Πατέλης στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που έγινε στη Κωστάντζα στη Ρουμανία, με συμμετοχές από οκτώ…


Η νίκη αυτή είναι το επιστέγασμα μιας μακράς πορείας των αθλητών μας και σε ενασχόληση με το άθλημα αλλά και σε επιτυχίες. 
Ο Ν. Πατέλης (1998) προπονείται στο ΝΟΠ από την ηλικία των έξι ετών. Έχει συμμετάσχει με διακρίσεις σε Πανελλήνια, Περιφερειακά αλλά και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Optimist το 2012. Είναι μέλος της εθνικής ομάδας από το 2011. Ο Γ. Δαφερέρας(1999) προπονείται στο ΝΟΠ από την ηλικία των έξι ετών. Έχει συμμετάσχει με διακρίσεις και αυτός σε πανελλήνια και περιφερειακά πρωταθλήματα στην κατηγόρα Optimist και από το 2013 συμμετέχει στην κατηγορία 420.
Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 420 που έγινε στην Πάρο το 2014 πέτυχαν την πρώτη τους διάκριση σαν πλήρωμα και από τότε συνεχίζουν με επιτυχίες. Ο όμιλος έχει στηρίξει την προσπάθεια των αθλητών με την αγορά ενός καινούργιου σκάφους καθώς και το έργο του προπονητή Β. Σωτηρίου.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.