ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σπυράκια ακμής: Δύο λύσεις "της τελευταίας στιγμής" πριν βγείτε από το σπίτι...

spurakia-akmis
Σε κανέναν δεν αρέσει να έχει ΣΗΜΑΔΙΑ και σπυράκια στο πρόσωπο...
Η ακμή που προκαλεί αυτά τα σπυράκια δεν είναι μια κατάσταση που επηρεάζει μόνο τους εφήβους, αλλά είναι γνωστό ότι οφείλεται σε δερματικά προβλήματα που εκδηλώνονται και σε άτομα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας.
Δείτε δύο απλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ΛΑΒΕΤΕ άμεση δράση απέναντι στα σπυράκια και να μειώσετε την έξαρση της ακμής στο πρόσωπό σας προτού βγείτε από το σπίτι.
Παγάκια
Σύμφωνα με τη δερματολόγο δρ Audrey Kunin, το να τρίψετε απαλά ένα παγάκι στο πρόσωπό σας μέχρι να λιώσει, μπορεί να μειώσει το πρήξιμο και να συρρικνώσει τους πόρους της επιδερμίδας αλλά και το μέγεθος από τα σπυράκια που τυχόν έχετε ήδη. Το μέγεθος που έχει ένα σπυράκι ακμής καθορίζει και τη διάρκεια ζωής του. Επίσης, ο πάγος όχι μόνο θα μειώσει τον χρόνο που το σπυράκι θα μείνει στο πρόσωπό σας, αλλά θα μειώσει και την γενικότερη ερυθρότητα του δέρματος.
Σκόρδο
Το σκόρδο έχει αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές, και αντιιικές ιδιότητες, οι οποίες μπορεί να σας βοηθήσουν να σκοτώσετε τα βακτήρια που προκαλούν την ακμή. Το τρίψιμο σκόρδου επάνω σε ένα σπυράκι σας για τρία λεπτά, βοηθάει να το "στεγνώσετε", αλλά μην το παρακάνετε αφού υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσετε ελαφρύ έγκαυμα στο δέρμα σας. Για να το αποτρέψετε από το να σας "τσιμπάει", μπορείτε να συνδυάσετε το σκόρδο με μια άλλη ουσία, όπως το ροδόνερο.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.