ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Έχουμε μεγάλες προσδοκίες για Παπανικολάου»

«Έχουμε μεγάλες προσδοκίες για Παπανικολάου»
Ο βοηθός προπονητή των Ρόκετς, Κρις Φιντς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία και τις προοπτικές του...Κώστα Παπανικολάου, αλλά και το πώς σκέφτονται να τον χρησιμοποιήσουν στην ομάδα. 

«Έχουμε μεγάλες προσδοκίες για τον Παπανικολάου, αλλά αντιλαμβανόμαστε πως υπάρχει μια διαδικασία προσαρμογής που πρέπει να ακολουθηθεί, τόσο στο ΝΒΑ, όσο και στη ζωή στις ΗΠΑ. Μας αρέσει πολύ το IQ του και το ότι είναι παίκτης νικητής. Έχει κερδίσει σε όποια ομάδα κι αν έχει αγωνιστεί. Ποτέ δεν ήταν το αστέρι της ομάδας του, αλλά πάντα ήταν ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια στο παζλ για τους προπονητές του. Αυτό λέει πολλά για τον ίδιο, τόσο σαν παίκτη, όσο και σαν άνθρωπο», τόνισε. 

Όσο για τον ρόλο του 24χρονου άσου στην ομάδα, είπε: «Θα τον χρειαστούμε να παίξει και να παίξει καλά. Όπως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ μας, θα είναι μια ιδανική λύση για μας από τον πάγκο. Θα μπορεί να προσφέρει σε δύο ή τρεις θέσεις. Μας αρέσει να παίζουμε με χαμηλά σχήματα και μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε ακόμη και σαν κοντό τεσσάρι. Μας αρέσει η ενέργεια και η σκληράδα του. Μας αρέσει το ότι μπορεί να επηρεάσει ένα παιχνίδι χωρίς να έχει πολλή ώρα την μπάλα στα χέρια του. Πιστεύουμε πως μπορεί να συμπληρώσει ιδανικά τους Χάρντεν και Χάουαρντ». 

Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.