ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για σημερα Τρίτη

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για την Τρίτη
Νεφώσεις αναμένουμε την Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας οι οποίες στην Μακεδονία, στην Ανατολική Θεσσαλία, στις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά, στην...
Εύβοια,στην Ανατολική Πελοπόννησο αλλά και στο Βόρειο Αιγαίο θα είναι πυκνές και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα κατά περιόδους θα έχουν και έντονο χαρακτήρα.Καλύτερες οι καιρικές συνθήκες στα Δυτικά αλλά και στα νησιά του νοτίου Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου θα έχουμε και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort. Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες -βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες -βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort και στο νότιο Αιγαίο το Κρητικό Πέλαγος και το Καρπάθιο θα πνέουν από βόρειες -βορειοανατολικές διευθύνσεις και  θα φτάσουν τα 6 Beaufort.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα φτάσει στα Βόρεια τους 25 βαθμούς Κελσίου στα Κεντρικά τους 27 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 28 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.