ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Εκατοντάδες κινητά χωρίς παραστατικά σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Εκατοντάδες κινητά χωρίς παραστατικά σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας
Συνελήφθησαν τρία άτομα και κατασχέθηκαν 300 συσκευές...
Κατάστημα στο οποίο πωλούνταν παράνομα ΚΙΝΗΤΑ τηλέφωνα, εντόπισε πριν λίγες μέρες στο κέντρο της Αθήνας κλιμάκιο αστυνομικών του επιχειρησιακού σχεδίου «Θησέας».
Στο συγκεκριμένο κατάστημα βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός κινητών τηλεφώνων, για τα οποία δεν υπήρχε κανένα παραστατικό έγγραφο, από το οποίο να προκύπτει η προέλευσή τους. Επίσης υπήρχε ειδικά διαμορφωμένος χώρος, όπου ένας 27χρονος υπάλληλος από το Πακιστάν, με τη χρήση ειδικών συσκευών και μηχανημάτων, επενέβαινε στο λειτουργικό των συσκευών και τις προσάρμοζε σύμφωνα με τις ελληνικές προδιαγραφές, προκειμένου να πωληθούν στην εγχώρια αγορά.

Συνολικά συνελήφθησαν τρεις Πακιστανοί. Ο 29χρονος ιδιοκτήτης, ένας 30χρονος υπάλληλος και βέβαια ο 27χρονος.

Επιπλέον στο κατάστημα υπήρχε εγκατεστημένο σύστημα επιτήρησης, με οκτώ (8) κάμερες, ώστε ο ιδιοκτήτης να ελέγχει τόσο το εσωτερικό αυτού όσο και τον περιβάλλοντα χώρο.

Κατά την διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 300 συσκευές κινητών τηλεφώνων, στερούμενες παραστατικών, 36 βάσεις ελληνικών προδιαγραφών διαφόρων επώνυμων συσκευών κινητών τηλεφώνων, 10 πλαστές πλαστικές μεμβράνες γνησιότητας για συσκευές tablet, επτά συσκευές μεταφοράς δεδομένων για την αλλαγή του λογισμικού των συσκευών ώστε να συμφωνεί με τις ελληνικές προδιαγραφές, δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οκτώ κάμερες ασφαλείας και 295 ευρώ.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Ομόνοιας ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.