ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! Εάν δεν μιλάτε Αγγλικά, διαβάστε το παρακάτω …Αγγλικό κείμενο και θα πάθετε πλάκα!!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!  Εάν δεν μιλάτε Αγγλικά, διαβάστε το παρακάτω
Αφιερωμένο, εξαιρετικά στους ... ..
ξενομανείς, που θέλουν να αφανίσουν την Ελληνική γλώσσα.
Ξέρεις ελληνικά? Τότε ξέρεις και αγγλικά! Το παρακάτω άρθρο είχε δημοσιευτεί πριν από καιρό σε βρετανικό περιοδικό τέχνης (?) Αξίζει το κόπο να το διαβάσεις ...!
«Η γένεση του κλασικού δράματος, δεν ήταν συμπτωματική. Aneuphoria των χαρισματικών και ταλαντούχων πρωταγωνιστών έδειξαν φανταστική σκηνές ιστορικών επεισοδίων. Ο πρόλογος, το θέμα και ο επίλογος, περιελάμβανε την τριλογία του δράματος, ενώ η σύνθεση, ανάλυση και σύνοψη χαρακτηρίζεται η φρασεολογία του κειμένου. Η σύνταξη και φρασεολογία που χρησιμοποιείται από τους επιστήμονες, ακαδημαϊκοί και φιλόσοφοι στη ρητορική τους, είχαν πολλά γραμματικά ιδιώματα και ιδιοσυγκρασίες.
Οι πρωταγωνιστές που χρησιμοποιούνται περιοδικά ψευδώνυμα. Η ανωνυμία ήταν ένα σύνδρομο που χαρακτηρίζεται από την θεατρική ατμόσφαιρα.
Η πανοραμική φαντασία, το μυστήριο, η μελωδία, η αισθητική, η χρήση των καλλυντικών επίθετα είναι τα χαρακτηριστικά του δράματος.
Eventhrough τα θέατρα ήταν φυσικά γιγαντιαία, δεν υπήρχε noneed για μικρόφωνα, επειδή η αρχιτεκτονική και η ακουστική θα επαναλάβω ισομετρικά και κρύσταλλο - σαφής. Πολλοί epistomologists της φυσικής, της αεροδυναμικής, ακουστική, ηλεκτρονική, ηλεκτρομαγνητισμός δεν μπορεί να αναλύσει - να εξηγήσει τα ιδανικά και ισομετρική ακουστική των Ελληνικών θεάτρων ακόμη και σήμερα.
Υπήρχαν πολλές κατηγορίες του δράματος: κλασικό δράμα, μελόδραμα, σατιρική, έπος, κωμωδία, κ.τ.λ. Το σύνδρομο της ξενοφοβίας ή η δυσλεξία έχει ξεπεραστεί από το πάθος των ηθοποιών που ασκείται μεθοδικά και εμφατικά. Ακροβατικά ήταν επίσης eup3horic. Υπήρχε μια πληθώρα από ανέκδοτες θέματα, με τα οποία οι ακροβάτες θα ηλεκτρίσει την εκστατική κοινό με σκηνές από μυθικά και ιστορικά επεισόδια.
Μερικά theatric επεισόδια χαρακτηρίστηκαν ως σκανδαλώδεις και βλάσφημες. Η πορνογραφία, η διγαμία, η αιμοφιλία, νυμφομανία, πολυανδρία, η πολυγαμία και η ετεροφυλοφιλία ήταν δραματοποιημένο με παιδαγωγικό τρόπο, ώστε ο μυστικισμός γι 'αυτούς δεν θα μπορούσε να προκαλέσει φοβία ή ανάθεμα ή να λαμβάνεται ως ανωμαλία, αλλά μέσα από τη λογική, ο διάλογος και ανάλυση σκεπτικισμό και την αξιολύπητη ή αινιγματικό μυστήριο πίσω από αυτούς θα πρέπει να διαλυθούν.
Είναι ιστορικά και χρονολογικά αποδειχθεί ότι το θέατρο τόνισε παιδαγωγική, τον ιδεαλισμό και την αρμονία. Παραδόξως αυτό ενεργοποιείται επίσης πατριωτισμό ένα φαινόμενο που συμβόλιζε εθνοτικά χαρακτήρα και εκπληκτική ηρωισμού. "

Πηγη
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.