ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Χριστόπουλος: "Μας δίνουν δύναμη οι εμφανίσεις για να συνεχίσουμε"

Χριστόπουλος: "Μας δίνουν δύναμη οι εμφανίσεις για να συνεχίσουμε"
Δύναμη στον Πλατανιά για τη συνέχεια δίνουν οι εμφανίσεις κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους, σύμφωνα με τον Γιάννη Χριστόπουλο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προπονητή της Χανιώτικης ομάδας για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Πιστεύω ότι σήμερα η ομάδα μου έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πολύ μυαλωμένο. Καταφέραμε να κυριαρχήσουμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, με ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ και πολύ δυνατό. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, αν θυμάμαι καλά ο Αστέρας έκανε μία τελική προσπάθεια και δεν θυμάμαι στο σύνολο αν έχει ξεπεράσει τις πέντε ευκαιρίες. Δημιουργήσαμε, κρατήσαμε μπάλα, ήμασταν βελτιωμένοι από τα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν μπορέσαμε να προηγηθούμε, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, αν και δημιουργήσαμε και τις προϋποθέσεις αλλά και τελειώσαμε και φάσεις με προϋποθέσεις και δυστυχώς δεχθήκαμε αυτό το γκολ στα τελευταία λεπτά, το οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Είναι δύσκολο το να γίνονται τόσες σερί ήττες. Πιστεύω όμως ότι οι εμφανίσεις μας δίνουν δύναμη και σε εμένα και στα παιδιά για να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά που κάνουμε. Πιστεύω ότι μέχρι σήμερα δικαιούμασταν άλλους τρεις πόντους να έχουμε, τόσο απέναντι στον Ατρόμητο έναν πόντο, τόσο απέναντι στον Παναθηναϊκό ένα βαθμό, όσο και σήμερα. Και αυτοί οι τρεις πόντοι μας λείπουν αυτή τη στιγμή»

Για το τι λείπει στον Πλατανιά:

«Εγώ πιστεύω ότι σήμερα, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαμε πολύ καλή εικόνα. Παίζαμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Δεν είναι δυνατόν να κυριαρχήσεις 90 λεπτά και να τον έχεις μέσα στην περιοχή του. Το καταλαβαίνετε αυτό. Αλλά ουσιαστικά δεν κινδυνέψαμε από οργανωμένες επιθέσεις της Τρίπολης ποτέ στη διάρκεια του αγώνα, μόνο όταν βρήκαν κάποιες στιγμές ανοικτούς χώρους και κυρίως με μεγάλες μεταβιβάσεις. Εμείς οι φάσεις που δημιουργήσαμε ήταν οργανωμένες και οι προϋποθέσεις, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και πάλι δεχθήκαμε ένα γκολ, το οποίο ξαναλέω ότι θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει, ιδιαίτερα στο λεπτό που έγινε».

Για το αν αισθάνεται αδικημένος για το γεγονός ότι ο Πάρα που συμμετείχε στη φάση του γκολ μπορούσε να είχε αποβληθεί για χτύπημα στον Μπανανά:

«Θα σας πω. Δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα και ούτε θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τις διαιτησίες. Εσείς τα βλέπετε και μπορείτε να τα σχολιάσετε. Και αυτό είναι ένα θέμα της διοίκησης. Δεν είναι δικό μου θέμα, ούτε των ποδοσφαιριστών. Λυπάμαι για την αντίδραση του Μπανανά, ας δέχτηκε το χτύπημα. Από εκεί και μετά όμως δεν είδα κανένα να ασχοληθεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για κάποιες φάσεις που σταματήσανε τον Φανούρη (σ.σ. Γουνδουλάκη) που έφευγε καθαρά για τετ-α-τετ ή κάποιες αποφάσεις του διαιτητή πριν προηγηθεί ο αντίπαλος. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είδα να διαμαρτύρονται για κάποια οφσάιντ. Δεν είδα κάπου, κάτι για το τρίτο γκολ του αντιπάλου. Σήμερα πάλι μπορείτε εσείς να σχολιάσετε τη διαιτησία. Εγώ δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Αδικημένος δεν μπορώ να αισθανθώ, λυπημένος μπορώ να αισθανθώ από την ήττα».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.