ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ποιος θα φροντίσει το πρόωρο μωρό σας

Ποιος θα φροντίσει το πρόωρο μωρό σας
Η απόφαση για το ποια είναι η καλύτερη φροντίδα για το μωρό σας μπορεί να είναι δύσκολη για τους γονείς... Ειδικά για τους γονείς μωρών που έχουν νοσηλευτεί σε Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας έχουν κάποιες ιδιαίτερες ανησυχίες.

Όλα τα μωρά έχουν την τάση να κολλάνε μικρόβια και κρυολογήματα καθώς και άλλες κοινές ασθένειες της παιδικής ηλικίας όταν αρχίζουν παιδικό σταθμό. Μπορεί να αναρωτιέστε εάν ο παιδικός σταθμός θα είναι επικίνδυνος για την υγεία του μωρού σας.

Μιλήστε με τον παιδίατρό σας πριν να επιλέξετε παιδικό σταθμό για τη φροντίδα του παιδιού σας. Εάν το μωρό σας είναι πλέον υγιές, τότε μάλλον δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αλλά εάν το μωρό σας γεννήθηκε πολύ πρόωρο και είχε δυσκολία στην αναπνοή, θα μπορούσε να αρρωστήσει από πολλές κοινές ασθένειες.
Ο παιδίατρός σας μπορεί να συστήσει να εξετάσετε εναλλακτικά το ενδεχόμενο να έρχεται στο σπίτι σας κάποιος συγγενής ή μία νταντά για να φροντίζουν το παιδί.

Εάν επιλέξετε να πάει το παιδί σας σε παιδικό σταθμό, βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν αυστηροί κανονισμοί για το συχνό πλύσιμο των χεριών, ειδικά μετά την αλλαγή πάνας ή το σκούπισμα με χαρτομάντιλο.
Τέλος, βεβαιωθείτε ότι έχετε εμβολιάσει το παιδί σας σύμφωνα με το πρόγραμμα εμβολιασμού προτού το πάτε στον παιδικό σταθμό.


loading...
Share on Google Plus

Unknown

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.