ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Είδε άσπρη… μέρα ο Πανθρακικός!!

Είδε άσπρη… μέρα ο Πανθρακικός!!
Τρεις αγωνιστικές περίμενε ο Πανθρακικός! Η ομάδα της Κομοτηνής επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου, με το εύστοχο χτύπημα του Ίγκορ από την άσπρη βούλα και πήρε την πρώτη της νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα!
 
Επιτέλους χαμόγελα στην Κομοτηνή! Ένα γκολ του Ίγκορ, ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ήταν αρκετό για τον Πανθρακικό ώστε να επικρατήσει με σκορ 1-0 του Πανιωνίου και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα!

Στο 59’ πήρε το προβάδισμα η ομάδα του Άκη Μάντζιου, με τους «κυανέρυθρους» να μένουν με παίκτη λιγότερο από εκείνο το χρονικό σημείο, λόγω της δεύτερης κίτρινης κάρτας που δέχθηκε ο Χατζηισαΐας στην ανατροπή του Κάσες.

Στο ματς υπήρξε και δεκάλεπτη διακοπή περίπου στο 80ο λεπτό, λόγω γενικού μπλακ άουτ από τη βροχή, που βύθισε στο σκοτάδι το γήπεδο της Κομοτηνής.

Το ματς
Ο Πανιώνιος ήταν αυτός που είχε την κατοχή στα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης, με τον Πανθρακικό όμως να αμύνεται σωστά και να μην έχει απειληθεί καθόλου. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν κοντά στο να προηγηθούν, με αποτέλεσμα οι «κυανέρυθροι» να οπισθοχωρήσουν και να τους δώσουν γήπεδο. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι παίκτες του Άκη Μάντζιου ήταν αυτοί που είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς, αλλά η υπεροχή τους δεν είχε… ουσία από τη στιγμή που δεν ήταν σε θέση να ανησυχήσουν τον Γιαννακόπουλο. Μέσα σε διάστημα δύο λεπτών (36’ και 37’), η ομάδα της Κομοτηνής έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, αλλά οι Πέρεθ και Εμπόου δεν βρήκαν στόχο και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Πανθρακικός ήταν αυτός που είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου πίεζαν συνέχεια και κατάφεραν να προηγηθούν στο 59’, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Ίγκορ. Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τον Πανιώνιο, καθώς ο Χατζηισαΐας δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για την ανατροπή του Κάσες, με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης περνούσε μετά… βίας τη σέντρα, με τον Ντιγκινί από την άλλη να έχει μπει… ορεξάτος από τον πάγκο και να δημιουργεί ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ.

inner

Μάλιστα, περίπου στο 80ο λεπτό, το γήπεδο της Κομοτηνής βυθίστηκε στο σκοτάδι λόγω μπλακ άουτ, αλλά με την επανέναρξη του ματς δεν σημειώθηκε κάτι άλλο αξιόλογο και έτσι ο Πανθρακικός πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη στη Σούπερ Λίγκα με το τελικό 1-0!


 

Οι συνθέσεις:
Πανθρακικός (Μάντζιος): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Πέρεθ (46’ Ντιγκινί), Μεχία, Τζάνης (67’ Λαδάκης), Κάσες (79’ Χασομέρης), Σερφά, Έμποου, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Ίγκορ.

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Αράμπα, Χρήστου.

Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασουλής, Παντίδος (89’ Σμυρλής), Μπουμάλ, Γιάννου, Σιώπης (79’ Μασούρας), Χατζηισαΐας, Κολοβός, Αργυρόπουλος, Ιμπαγάσα (60’ Γκέζος).

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Μπούζας, Φουρλάνος, Πάνος. 
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.