ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κώστας Μπακογιάννης για τα διόδια: «Αυτή η ιστορία δεν πάει άλλο. Ως εδώ»

Κώστας Μπακογιάννης για τα διόδια: «Αυτή η ιστορία δεν πάει άλλο. Ως εδώ»
Θύελλα αντιδράσεων για τη λειτουργία των νέων πλευρικών διοδίων στη Φθιώτιδα....


Στις 4:00΄ το απόγευμα οι πολίτες της Φθιώτιδας σηκώνουν τις μπάρες, αντιδρώντας στη λειτουργία των νέων πλευρικών διοδίων σε Μώλο και Μπράλο. Αύριο το απόγευμα συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων με αποκλειστικό θέμα τις εξελίξεις στα διόδια.

«Τα διόδια έχουν εξελιχθεί σε μάστιγα για την Στερεά Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή προέχει να δώσουμε όλοι μαζί αυτή τη μάχη. Πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες, οφείλουμε να είμαστε όλοι μία γροθιά και να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους πάντες: Αυτή η ιστορία δεν πάει άλλο. Ως εδώ», τονίζει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο Κώστας Μπακογιάννης.

Διαβάστε όλο το κείμενο της δήλωσης του νέου Περιφερειάρχη Στερεάς Κώστα Μπακογιάννη, με αφορμή την ανακοίνωση για την λειτουργία των πλευρικών σταθμών διοδίων Μώλου και Μπράλου από την εταιρεία "ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ":

«Η υπόθεση των διοδίων έχει εξελιχθεί σε πραγματική μάστιγα για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Οι χθεσινοβραδινές βεβιασμένες και πρόχειρες κινήσεις, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα κυριολεκτικά να ασφυκτιούν δύο μοναδικά πολιτιστικά μνημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, το Μνημείο του Αθανασίου Διάκου στην Αλαμάνα και ο ιστορικός χώρος των Θερμοπυλών, είναι ανεπίτρεπτες και πραγματικά απαράδεκτες. Επιπρόσθετα αντιβαίνουν και στην κοινή λογική.
Εμείς, όπως ξέρετε, έχουμε εκφράσει πολλές φορές, ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές την άποψή μας για το συγκεκριμένο θέμα. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διερευνά νομικά το ζήτημα για να δει ποια είναι τα εργαλεία τα οποία έχουμε στη διάθεσή μας για να δώσουμε μία απάντηση. Μία απάντηση εκ μέρους όλου του λαού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, εκ μέρους και των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων. Αυτή τη στιγμή προέχει να δώσουμε όλοι μαζί αυτή τη μάχη. Πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες, οφείλουμε να είμαστε όλοι μία γροθιά και να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους πάντες: Αυτή η ιστορία δεν πάει άλλο. Ως εδώ».

Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.