ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τέρενς Κουίκ: "Η παραίτηση του Πρέσβη της Ελλάδος στην Γερμανία δείχνει τον νοσηρό τρόπο που ασκείται η εξωτερική πολιτική από τη συγκυβέρνηση"

Τέρενς Κουίκ: "Η παραίτηση του Πρέσβη της Ελλάδος στην Γερμανία δείχνει τον νοσηρό τρόπο που ασκείται η εξωτερική πολιτική από τη συγκυβέρνηση"
Ο Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση...

«Η αιφνίδια παραίτηση του Πρέσβη της Ελλάδος στην Γερμανία κ. Παναγιώτη Ζωγράφου, τιμά μεν τόσο τον ίδιο όσο και την Διπλωματική Υπηρεσία, αλλά ταυτόχρονα δείχνει τον νοσηρό τρόπο που ασκείται η εξωτερική πολιτική από τη συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου.

Ούτε στα απόλυτα καθεστώτα (προφανώς τα έχουν ξεπεράσει σε επιδόσεις) δεν συμβαίνει να εξοστρακίζεται ο αρμόδιος Πρέσβης από την αντιπροσωπεία του Πρωθυπουργού και παράλληλα να τον εγκαλεί με ύφος ανεπίτρεπτο και προκλητικό, παράγων μη έχων σχέση με το ΥΠΕΞ!

Το γεγονός, μάλιστα, καθίσταται ακόμα πιο σοβαρό, αν ο εξοστρακισμός του Έλληνα Πρέσβη συνέβη μετά από επιθυμία (!) της Γερμανικής πλευράς!

Το ΥΠΕΞ οφείλει να δώσει εξηγήσεις για το πρωτοφανές συμβάν και να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης του κ. Ζωγράφου»
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.