ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Εξαρθρώθηκε σκληρή εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ένοπλες ληστείες

Εξαρθρώθηκε σκληρή εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ένοπλες ληστείες
Στην εξάρθρωση μιας ιδιαίτερα σκληρής εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ένοπλες ληστείες και κλοπές σε καταστήματα και σπίτια σε διάφορες περιοχές της χώρας προχώρησε σήμερα η αστυνομία με τη σύλληψη τριών μελών της.
Σύμφωνα με την αστυνομία εκτός από τους τρεις που συνελήφθησαν, όλοι τους αλβανικής καταγωγής ηλικίας 20,24 και 26 ετών, αναζητούνται ακόμη τρία μέλη, ενώ σε βάρος του 24χρονου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Χίου για ληστεία.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία εξιχνιάσθηκαν εννέα ληστείες, 25 κλοπές και μία απόπειρα κλοπής.
Επίσης στις 2 Ιουλίου του 2014 στα Οινόφυτα πυροβόλησαν επτά φορές με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών της ΟΠΚΕ, που τους καταδίωκαν μετά από ληστείες που είχαν διαπράξει στην περιοχή.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες είχαν συγκροτήσει, εγκληματική οργάνωση με συνεχή δράση και διέπρατταν ένοπλες ληστείες και κλοπές σε χρυσοχοεία, καταστήματα, εταιρείες, οικίες και αυτοκίνητα.
Από τα αποτελέσματα των έως τώρα ερευνών η σπείρα εμπλέκεται στις ακόλουθες εγκληματικές ενέργειες:
Στις 2 Ιουλίου 2014 εισήλθαν σε εταιρεία στη περιοχή Θηβών και με την απειλή καλάσνικοφ, αφαίρεσαν χρήματα και κάρτες ανανέωσης χρόνου. Στη συνέχεια εισήλθαν σε εταιρεία ΣΚΡΑΠ στην ίδια περιοχή και αφαίρεσαν χρήματα. Σε καταδίωξη που ακολούθησε, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που τους εντόπισαν, επτά φορές με εναντίον τους.
Στις 8 Ιουλίου υπό την απειλή όπλων διέπραξαν ληστεία σε δύο χρυσοχοεία στον Τύρναβο Λαρίσης.
Επίσης κατά το χρονικό διάστημα από τον μήνα Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο διέπραξαν τέσσερις ένοπλες ληστείες σε οικίες στη Ν. Σμύρνη, στο Π. Γερμενό, στο Χαλκούτσι και στη Θεσπρωτία.
Επίσης έχουν διαπράξει κλοπές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος :
14 κλοπές από οικίες.
Πέντε κλοπές από καταστήματα.
Τρείς κλοπές αυτοκινήτων.
Τρείς κλοπές από αυτοκίνητα.
Μία απόπειρα κλοπής από οικία.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.