ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Νικήτας Κακλαμάνης: «Ο Καραμανλής με εξουσιοδότησε να πω ότι δεν τον ενδιαφέρει η Προεδρία της Δημοκρατίας»

Νικήτας Κακλαμάνης: «Ο Καραμανλής με εξουσιοδότησε να πω ότι δεν τον ενδιαφέρει η Προεδρία της Δημοκρατίας»
Εκτελώντας χρέη ατύπου εκπροσώπου Τύπου του Κώστα Καραμανλή, ο Νικήτας Κακλαμάνης διέψευσε κάθε σενάριο και κάθε φήμη για υποψηφιότητα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 ο κ. Κακλαμάνης είπε: «Πριν τον Δεκαπενταύγουστο, συναντήθηκα με τον Κώστα Καραμανλή και για το θέμα το συγκεκριμένο μού είπε πως "αν ερωτηθείς, σου λέω να απαντήσεις πως εγώ ο ίδιος λέω πως αυτό είναι κάτι που δεν με ενδιέφερε ούτε με ενδιαφέρει, ούτε καν να το συζητάμε". Δεν υφίσταται σαν σενάριο».

Ο κ. Κακλαμάνης είπε επίσης ότι δεν έχει φύγει από τη ΝΔ, ενώ για το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας είπε ότι:

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να μένει έξω από αντιπαραθέσεις. Είμαι θετικά προσκείμενος προς το να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Και συνέχισε:

«Τώρα όμως η βασική προϋπόθεση είναι η καλυτέρευση του οικονομικού πεδίου. Σχετικά με την εκλογή του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, παίζει ρόλο και το πρόσωπο. Έχει όμως δευτερεύουσα σημασία, δεν είναι καθοριστικός παράγοντας στην απόφαση την δική μου και κάποιων άλλων. Σαφέστατα θα προτιμούσα κάποιο πρόσωπο από τον χώρο της Κεντροδεξιάς, άλλα έχω ήδη τοποθετηθεί αλλιώς, λέγοντας ότι δεν αποδέχομαι ότι ένας ενωτικός πρόεδρος υπάρχει, όταν προς αναζήτηση υπάρχει μόνο προς τον χώρο της Αριστεράς ή της Κεντροαριστεράς. Εκτιμώ ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και στον δικό μου ιδεολογικό χώρο. Η γραμμή της κυβέρνησης είναι να ανοίξει αυτό το θέμα μετά τις γιορτές, στις αρχές του 2015, όπως και πρέπει. Τότε λοιπόν θα έχει ψηφιστεί ο προϋπολογισμός, θα έχουμε μια εικόνα και τότε εγώ θα μιλήσω για το θέμα».

newsit.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.