ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πλυθείτε, λουστείτε, έχετε "Ραντεβού με τον Δήμαρχο"

Πλυθείτε, λουστείτε, έχετε "Ραντεβού με τον Δήμαρχο"
Θέλετε να δείτε τον δήμαρχο; Κανένα πρόβλημα αλλά μόνο αν είστε δημότης Αθηναίων!...
Ο Γιώργος Καμίνης καθιερώνει το "Ραντεβού με τον δήμαρχο" για να ακούει τα παράπονα των πολιτών. Ο δήμαρχος Αθηναίων θα δέχεται δυο φορές το μήνα προσωπικά τους πολίτες και συλλογικούς φορείς για να συζητούν τα προβλήματα της πρωτεύουσας. 

Την καθιέρωση του νέου θεσμό ανακοίνωσε ο ίδιος ο κ. Καμίνης μιλώντας στο Mega. Όπως επεσήμανε προτεραιότητες στη νέα πενταετή θητεία του αποτελούν η συνεννόηση με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις του δημοκρατικού τόξου, αλλά και η αντιμετώπιση του νέου μεταναστευτικού ρεύματος προς την Ελλάδα.
Για το μεταναστευτικό, ανάφερε ότι «ήδη υπάρχει αύξηση κατά 400% των εισόδων από χώρες της περιοχής» και ζήτησε, με βάση το Σύνταγμα και τους διεθνείς νόμους και κανόνες, να μην γίνει η όποια απορρόφηση «με άναρχο τρόπο και καταλήξει η Αθήνα χοάνη υποδοχής ενός κύματος μεταναστών».

Επίσης, προανήγγειλε ότι τον Οκτώβριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα η διεθνής συνάντηση 1.000 bloggers και ταξιδιωτικών συγγραφέων, ενώ χαρακτήρισε την Αθήνα «μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, που βρίσκεται σε κρίση, έχει όμως τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα».

Τέλος, ερωτηθείς για τα όσα διαδραματίστηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου στο Ζάππειο, όπου παραβρέθηκε, ο κ. Καμίνης είπε ότι τέτοια γεγονότα αφορούν έναν μικρόκοσμο μακριά από την κοινωνία, συντελούν στην ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής και στη μεγαλύτερη απαξίωση του πολιτικού συστήματος

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.