ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Στον Εισαγγελέα ο "Πιστόριους" του Γαζίου

Στον Εισαγγελέα ο "Πιστόριους" του Γαζίου
Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηρακλείου ο 65χρονος πρώην ναυτικός, ο οποίος... πυροβόλησε δύο φορές την εν διαστάσει 53χρονη σύζυγο του ενώ κοιμόταν.

Η γυναίκα στάθηκε εξαιρετικά τυχερή και μάλιστα η περίπτωση της φέρεται να προκάλεσε έκπληξη σε αστυνομικούς αλλά και γιατρούς καθώς η μία από τις δύο σφαίρες του 22άρι όπλου, «καρφώθηκε» στο δέρμα, κάτω ακριβώς από το αριστερό αυτί, κάτι όμως που δεν είχε αντιληφθεί η ίδια.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που επιλήφθηκαν του συμβάντος, βρήκαν την πρώτη σφαίρα, διαμετρήματος 22 cal, που την τραυμάτισε στην ωμοπλάτη, όμως ήταν αδύνατον να βρουν και την δεύτερη, δεδομένης της μαρτυρίας ότι είχαν ριφθεί δύο πυροβολισμοί.

Έψαξαν παντού στο δωμάτιο, όμως η δεύτερη σφαίρα ήταν άφαντη. Τότε-όσο και αν ακούγεται παράξενο-ζήτησαν από την 53χρονη να ψηλαφίσει το κεφάλι της. Η γυναίκα διαπίστωσε ότι είχε ένα μικρό καρούμπαλο, όπως είπε, χαρακτηριστικά, πίσω στο αριστερό αυτί. Αστυνομικοί που την «εξέτασαν» στο συγκεκριμένο σημείο, κατάλαβαν ότι επρόκειτο για την δεύτερη σφαίρα και αμέσως ενημέρωσαν σχετικά το ΕΚΑΒ. Και όλα αυτά ενώ η 53χρονη είχε απόλυτη επικοινωνία με το περιβάλλον και εξηγούσε στους αστυνομικούς όσα είχαν προηγηθεί.

Σε σχέση με τον 65χρονο, όπως έχει γράψει το Cretalive, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, αναμένεται να ισχυριστεί ότι άκουσε κάποιον θόρυβο, κινήθηκε προς το υπνοδωμάτιο, όμως επειδή ήταν σκοτεινά, γλίστρησε, εκπυρσοκρότησε το όπλο και έτσι τραυματίστηκε η σύζυγος του. Πανικοβλήθηκε και έφυγε προκειμένου να πετάξει το πιστόλι. Έχει σοκαριστεί και ζητάει συγνώμη από την σύζυγο και τα παιδιά του γι’ αυτό που συνέβη. Εκτιμάται ότι ο 65χρονος θα ζητήσει προθεσμία, πιθανότατα για την Τρίτη. Την υπεράσπιση του έχει αναλάβει ο δικηγόρος, Αποστόλης Βαρδάκης.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.