ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Απόστολος Τζιτζικώστας: "Σήμερα ο Άρης δίνει μια ιστορική μάχη"

Απόστολος Τζιτζικώστας: "Σήμερα ο Άρης δίνει μια ιστορική μάχη"
Μετά τη συνάντηση που είχε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας με μέλη της οικογένειας του Άρη, παρουσία του... Περιφερειακού Συμβούλου Ντίνου Κούη, ο κ. Τζιτζικώστας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα ο Άρης δίνει μια ιστορική μάχη. Μια μάχη για το παρόν και το μέλλον του ιστορικού συλλόγου της Θεσσαλονίκης. Μεγάλο όπλο σε αυτή τη δοκιμασία αποτελεί το γεγονός ότι όλη η κοινωνία του Άρη, οι φίλαθλοι, οι παράγοντες, οι παίχτες, οι πρώην ποδοσφαιριστές, είναι ενωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο να υπερασπιστούν τα δίκαια αιτήματα του Άρη. Στεκόμαστε όλοι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια, στο πλευρό αυτών που θέλουν το καλό του συλλόγου. Στεκόμαστε απέναντι σε κάθε ενέργεια που δεν ωφελεί τον Άρη, τη Θεσσαλονίκη και τον αθλητισμό. Σήμερα ο Άρης έχει τη μοναδική ευκαιρία να εξυγιανθεί και να προχωρήσει σε ένα νέο ξεκίνημα. Εύχομαι και ελπίζω να επικρατήσει η λογική και ο ιστορικός σύλλογος να δικαιωθεί.»

Ντίνος Κούης 

«Είναι πραγματικά θλιβερά και οδυνηρά τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην αγαπημένη μας ομάδα. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έγιναν να αγωνιστεί ο Άρης στη Β’ Εθνική και να διεκδικήσει την άμεση επάνοδό του στην Superleague, αποδείχθηκε ότι ο σύλλογος χωρίς πόρους, χωρίς χορηγούς και με τα τεράστια βάρη στην πλάτη του δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει. Όλοι εμείς, που είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι του Άρη και της ένδοξης ιστορίας του, λυπόμαστε για το γεγονός ότι η ομάδα πρέπει να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Ταυτόχρονα όμως, αντιλαμβανόμαστε ξεκάθαρα ότι αυτή είναι η μία και μοναδική ευκαιρία ο Άρης να κάνει μια νέα αρχή. Και σε αυτό τον αγώνα είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μία γροθιά, απέναντι σε όλους εκείνους που θέλουν να κρατήσουν όμηρο τον Άρη. Απέναντι σε όλες τις παλαιότερες διοικήσεις οι οποίες οδήγησαν τον ιστορικό μας σύλλογο στη σημερινή τραγική κατάσταση. Οι ευθύνες στις προηγούμενες διοικήσεις θα αποδοθούν στην ώρα της. Σήμερα, στο δικαστήριο δίνουμε τη μεγάλη μάχη. Θα είμαστε όλοι εκεί για να υποστηρίξουμε το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας.»
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.