ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

EΛΕΟΣ! Οι τρελές απαιτήσεις της Ηλιάκη και το ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ που στάζει για την Κατερίνα Καινούργιου.

Είναι δεδομένο πώς αυτές οι δυο γυναίκες όσο υπήρχε το Δέστε τους απλά συνυπήρχαν. Δεν υπήρχε καμία ουσιαστική σχέση μεταξύ τους....


Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πώς στο τελευταίο πάρτι γενεθλίων της Μαριώς η Κατερίνα δεν ήταν πουθενά. Βλέπετε η ανάγκη τόσο της μιας αλλά και της άλλης να φανούν τις τύφλωνε.
Σε τέτοιο βαθμό που σήμερα πλέον δεν μιλιούνται. Η κατάσταση μεταξύ των δυο πρώην συνεργάτιδων είναι εχθρική.
Οι τελευταίες μέρες  είναι μέρες συσκέψεων. Η παλιά ομάδα του «Δέστε τους» με Κούσουλα και άλλους έχει εγκατασταθεί στον Σκαϊ και παράγει ιδέες.
Το κακό είναι πώς κάποιοι εξ αυτών έχουν αναφέρει το όνομα της Καινούργιου στις συσκέψεις με την Ηλιάκη ν΄ αντιδρά και να λέει «Δεν θέλω ν΄ ακούω το όνομα αυτής στο γραφείο. Είναι κακή ενέργεια».
Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν πώς η Μαρία έχει τρελό θέμα με την Κατερίνα. Ακόμη και τους χορηγούς που έχει καταφέρει να φέρει στον Alpha, η ξανθιά με μια τρέσα Παναγιά, για την δεύτερη εκπομπή της, η Ηλιάκη τους αποδίδει σε προσωπικές σχέσεις του συντρόφου της Καινούργιου, με επιχειρηματίες καθώς και σε επαφές που έχει η ίδια με την Σπυροπούλου που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης.
Μιλάμε τώρα για λαίκουριά σε όλο της το μεγαλείο… Όσο για το καμαρίνι της κυράς του Σκαϊ; Ζήτησε τελικώς ν΄ αλλάξει ένα γραφείο και να γίνει καμαρίνι για την αρχοντιά της…
Ρε που πάμε ρε… που πάμε…
nasosblog - gossip.tv.gr

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.