ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Συνεχίζεται Το θρίλερ με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision

Συνεχίζεται Το θρίλερ με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision
Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν θα βρεθεί στον διαγωνισμό της ερχόμενης Eurovision. Οι ιθύνοντες της ΝΕΡΙΤ, της κρατικής τηλεόρασης που ασχολείται με ότι αφορά τον...
Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού, εξέδωσαν μια ανακοίνωση δίνοντας την δική τους απάντηση στα σενάρια που θέλουν την ελληνική αποστολή να μένει στην... Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: 

Σχετικά με δημοσιεύματα εφημερίδων και ιστολογίων για τη συμμετοχή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, η ΝΕΡΙΤ δηλώνει τα ακόλουθα:   Βάσει των κανονισμών της EBU, δεν είναι προς το παρόν δυνατή η εξέταση του αιτήματος της ΝΕΡΙΤ για συμμετοχή στον διαγωνισμό του 2015, καθώς απαραίτητη προϋπόθεση γι' αυτό είναι ο ενδιαφερόμενος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός να αποτελεί πλήρες μέλος της Ένωσης. Η ΝΕΡΙΤ έχει καταθέσει πρόταση για να ενταχθεί ως πλήρες μέλος της EBU, η οποία θα εξεταστεί τον Δεκέμβριο από τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης. Η EBU προτίθεται να επανεξετάσει το αίτημα της ΝΕΡΙΤ για συμμετοχή στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision εφόσον εγκριθεί η ένταξή της ως πλήρους μέλους της Ένωσης από τη Γενική της Συνέλευση.

Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.