ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πήγαν να φάνε μακαρόνια με κιμά και τελικά τους έφαγαν... [photos]

Πήγαν να φάνε μακαρόνια με κιμά και τελικά τους έφαγαν... [photos]
Στο Νοσοκομείο Αργοστολίου της Κεφαλλονιάς μεταφέρθηκαν περίπου 15 φοιτητές του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης...
Πιθανότατα έπαθαν δηλητηρίαση από το φαγητό που έφαγαν στην Εστία το μεσημέρι της Τρίτης, αλλά γι' αυτό θα αποφανθούν οι αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν.

Πήγαν να φάνε μακαρόνια με κιμά και τελικά τους έφαγαν...1

Όλα ξεκίνησαν , όπως γράφει το inkefalonia.gr μετά το φαγητό - μακαρόνια με κιμά και καρμπονάρα - που έφαγαν το μεσημέρι της Τρίτης στην Εστία του Αργοστολίου. Λίγο αργότερα, ξεκίνησαν να εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα - διάρροια, εμετοί, πυρετός - και ο ένας μετά τον άλλο οι φοιτητές πήγαν στο Νοσοκομείο Αργοστολίου.

Πήγαν να φάνε μακαρόνια με κιμά και τελικά τους έφαγαν...2

Οι περισσότεροι από τους φοιτητές προέρχονται από το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ενώ υπάρχουν και κάποιοι από το Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας. Στο Νοσοκομείο τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με ορούς και εν συνεχεία άρχισαν να αποχωρούν, ενώ ένας φοιτητής - περισσότερο για προληπτικούς λόγους - θα παραμείνει στο Νοσοκομείο το βράδυ για νοσηλεία. Η αστυνομία κατέφτασε στο Νοσοκομείο και πήρε καταθέσεις από τους φοιτητές για το συμβάν.

Πήγαν να φάνε μακαρόνια με κιμά και τελικά τους έφαγαν...3


Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.