ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αυτός είναι ο φύλακας άγγελος της Μαίρης Χρονοπούλου... Δεν πάει το μυαλό σας! [photos]

Αυτός είναι ο φύλακας άγγελος της Μαίρης Χρονοπούλου... Δεν πάει το μυαλό σας! [photos]
Μια δύσκολη περίοδο περνά η Μαίρη Χρονοπούλου εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που την ταλαιπωρούν... Η γνωστή ηθοποιός δυσκολεύεται ακόμη και να μετακινηθεί με καροτσάκι.

Ευτυχώς αυτές τις ώρες όμως, έχει στο πλευρό της τον Θωμά Χούντα, ένα ταλαντούχο ηθοποιό που νιώθει σαν γιο της και τον οποίο αποκαλεί φύλακα - άγγελό της. 


Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν λίγα χρόνια, όταν εκείνη ήταν καλεσμένη σε μια εκδήλωση από τον Μάκη Δελαπόρτα. Επειδή, όμως αντιμετώπιζε προβλήματα με την μετακίνησή της, ο Μάκης έστειλε τον Θωμά Χούντα που μένει κοντά στην περιοχή της για να την βοηθήσει. Από τότε αναπτύχθηκε μια δυνατή φιλία ανάμεσά τους και οι δυο τους νιώθουν σαν μάνα και γιος.

Αυτός είναι ο φύλακας άγγελος της Μαίρης Χρονοπούλου... Δεν πάει το μυαλό σας! [photos]

Μιλώντας στην Espresso, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε: “Πονάω, υποφέρω. Τώρα ούτε με το καροτσάκι δεν μπορώ να μετακινηθώ” και συμπλήρωσε για τον Θωμά: “Του χρωστάω πολλά. Ακόμη κι αν το είχα γεννήσει αυτό το παιδί, που και αυτό δεν πρόκειται γιατί λόγω διαφορά ηλικίας θα ήταν εγγόνι μου, δεν θα νοιαζόταν τόσο για εμένα. Βρίσκεται δίπλα μου στα προβλήματά μου, στις αρρώστιες, στη δυστυχία μου, σε όλα”.Μια δύσκολη περίοδο περνά η Μαίρη Χρονοπούλου εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που την ταλαιπωρούν. Η γνωστή ηθοποιός δυσκολεύεται ακόμη και να μετακινηθεί με καροτσάκι.

Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.