ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μ. Μητσιάς: Η συγκίνηση του για τον Αντώνη Βαρδή. (video)

Για ποιο λόγο δεν τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο;
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το "Πρωινό ΑΝΤ1" ο Μανώλης Μητσιάς ιδιαιτέρως συγκινημένος με την απώλεια του φίλου του Αντώνη Βαρδή δήλωσε:"Λυπάμαι πολύ για το γεγονός" και πρόσθεσε:"Ήταν φίλος μου, ήταν συνεργάτης μου από την πρώτη στιγμή που κατέβηκα στην Αθήνα το 1970(...)Το ελληνικό τραγούδι έχασε ένα σπουδαίο συνθέτη, ένα σπουδαίο μουσικό(...)Θα μείνει αλησμόνητο το χιούμορ που είχε ο Αντώνης. Κάναμε παρέα, εκτός από συνεργασία παλιά...Ήταν πολύ γούρικα τα πρώτα μου χρόνια με τον Αντώνη".
Και πρόσθεσε για την προσωπικότητα του μεγάλου μουσικού: "Ήταν χαρισματικός άνθρωπος, είχε πολύ χιούμορ, πάρα πολύ χιούμορ. Καμιά φορά δεν καταλάβαινες πότε σου μιλάει σοβαρά και πότε σου κάνει πλάκα. Ήταν αυτό που λέμε απλόχερος άνθρωπος, δεν ήταν καθόλου τσιγκούνης, ήταν φιλότιμος, έδινε τα πάντα..."
Ο γνωστός τραγουδιστής εξήγησε και για ποιο λόγο δεν τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο:"Κάθε μέρα μάθαινα την πορεία του Αντώνη, ήξερα πως πήγαινε, γι' αυτό δεν πήγα εκεί πέρα ποτέ, για να μη δώσω "δούναι και λαβείν""
Δες το βίντεο:
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.