ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Ο παπα-Ανδρέας Κεφαλογιάννης "πήρε το όπλο του" και ζητά δικαιοσύνη για την ιεροσυλία στη Νίδα [video]

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Ο παπα-Ανδρέας Κεφαλογιάννης "πήρε το όπλο του" και ζητά δικαιοσύνη για την ιεροσυλία στη Νίδα [video]
"Aυτοί είναι άνθρωποι εντό εισαγωγικών" λέει ο παπα- Ανδρέας Κεφαλογιάννης...
κατακεραυνώνοντας τους δράστες της ιεροσυλίας που διαπράχθηκε στο εκκλησάκι της Νίδας πριν από μερικές μέρες, το οποίο έχει προκαλέσει την οργή της Εκκλησίας, της τοπικής κοινωνίας και έχει σημανει συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.


Ο αγαπητός ιερέας των Ανωγείων μέσα από την παρουσία του σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρεται στο περιστατικό που καταγράφηκε στο ιστορικό εκκλησάκι που βρίσκεται 22 χιλιόμετρα έξω από το ορεινό χωριό. Αυτό που θέλει εκείνος, όπως και όλη η τοπική κοινωνία είναι τα περιστατικά που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρονια να σταματήσουν και οι βάνδαλοι να συλληφθούν.

Οι "Ράμπο" και το ΣΤΟΊΧΗΜΑ για την ΕΛ.ΑΣ.

Όπως έχει γραψει το CretePlus.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) τα δύο τελευταία κρούσματα στους ναούς της Νίδας και στον Αφέντη Χριστό στις Αρχάνες, όπου οι δράστες αφόδευσαν στις εικόνες, έχει εξοργίσει σύμφωνα με πληροφορίες όχι μόνο τους κατοίκους, αλλά και την Αστυνομία της Κρήτης, όπως έχει γράψει το CretePlus.gr  στις 21 Σεπτεμβρίου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Τα περιστατικα τα τελευταία χρονια είναι παρα πολλά, αλλά τα δύο πιο πρόσφατα είναι η "σταγόνα που ξεχειλισε το ποτήρι". Έτσι με απόφαση που πάρθηκε, συστήνεται ειδική ομάδα, με μοναδικό σκοπό τον εντοπισμό των ιερόσυλων.

Το σχέδιο δράσης σύμφωνα με αστυνομική πηγή είναι συγκεκριμένο, με τους μετέχοντες να επιχειρούν αξιοποιώντας κάθε πληροφορίες και στοιχείο που έχουν στη διάθεση τους. Σε αυτή την προσπάθεια μάλιστα ζητουν τη συνδρομή κάθε πολίτη που μπορεί να έχει οποιαδήποτε πληροφορία, η οποία μπορεί να οδηγήσει στον εντοπισμό ή ακόμη και τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.