ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ομογένεια:Zεσταίνουν στην ΦΛΟΓΑ οι δωρεές των ομογενών σε συναυλία της Πρωτοψάλτη!

"Zεσταίνουν" στην ΦΛΟΓΑ οι δωρεές των ομογενών σε συναυλία της Πρωτοψάλτη!
Διαβάστε την ανακοίνωση: "Η αγάπη των ομογενών μας στις ΗΠΑ για τα ελληνόπουλα με καρκίνο πήρε <<σάρκα και οστά>> μέσα από μια... συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης και αυριο Τρίτη παραδίδονται τα χρήματα των δωρεών τους στην ΦΛΟΓΑ!

Η τελετή απονομής των δωρεών που συγκεντρώθηκαν στον <<Πανελλήνιο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ''Φλόγα'' >>,
θα γίνει την Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014, στις 11.30 π.μ. στο «Σπίτι» των Παιδιών (Αιγίου 6-8, Γουδή).Η απονομή δωρεών θα πραγματοποιηθεί από τη Γενική Γραμματέα Ισότητας των Φύλων, κ.Βάσω Κόλλια, την εκπρόσωπο της (χορηγού) ALMA Bank κ. Ματίνα Βαλιώτη και φυσικά την καλλιτέχνιδα που έχει <<αγκαλιάσει>> πολλές φορές την Φλόγα, Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο Πρόεδρος του Saint Demetrios Astoria School, κ.Νικόλαος Ανδριώτης

Η συναυλία Sound Colors from Greece με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη διοργανώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών στις 14 Μαρτίου 2014, στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης, ως παράλληλη πολιτιστική εκδήλωση της 58ης Συνόδου της Επιτροπής του Ο.Η.Ε. για το Καθεστώς των Γυναικών και με αποκλειστικό χορηγό την Alma Bank.

''Είμαστε ακόμα ζωντανοί'' 

<<''Μη παρακαλώ σας, μη λησμονάτε τη χώρα μου'' τραγούδησε η ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης, αλλά και ''Είμαστε ακόμα ζωντανοί'', δίπλα σε αίθουσες με ανεκτίμητης αξίας εκθέματα που αναδεικνύουν τις διαχρονικές αξίες του ελληνικού πολιτισμού.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια ενθουσίασε το κοινό με δικά της αγαπημένα τραγούδια, αλλά και με αναλλοίωτες συνθέσεις των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Ανδριόπουλου, Λάγιου και άλλων, δίνοντας το ανεξίτηλο προσωπικό της στίγμα. Ταξίδεψε τους θεατές στην ''ηχώ της νοσταλγίας τους'' και στην ΄΄Ομορφη και παράξενη πατρίδα'', θυμίζοντάς τους συνάμα με τον στίχο της Λίνας Νικολακοπούλου και τη μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη ότι ΄΄Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα'' >>έγραψε τοτε η ελληνική ιστοσελίδα greeknewsonline.

Μετά την παράδοση των δωρεών στον <<Ξενώνα>> (Αιγίου 6-8, Γουδή) -την Τριτη 2 Σεπτεμβρίου - η εκδήλωση θα συνεχιστεί με γιορτή με πρωταγωνιστές τα παιδιά της Φλόγας, ενώ επίσης θα υπάρξει διάλογος σχετικά με τις νέες δράσεις του Συλλόγου και με γεγονότα που αφορούν τη σημερινή πραγματικότητα του καρκίνου της παιδικής ηλικίας."
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.