ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Χωρίς καρδιολόγο ολόκληρη η Αιτωλοακαρνανία.!

nosokomio aitoloakarnanias
Η κοροϊδία σχετικά με τα νοσοκομεία Αγρινίου και  Μεσολογγίου καλά κρατεί και πλέον αποτελεί υποχρέωση των κατοίκων του νομού να πετύχει η αυριανή συγκέντρωση κατά της...
υποβάθμισης  της δημόσιας υγείας, που παίρνει πλέον επικίνδυνες διαστάσεις…

Από το πρωί όπως έγινε γνωστό το νοσοκομείο του Μεσολογγίου λειτουργεί χωρίς καρδιολόγο αλλά στη συνέχεια και συγκεκριμένα από το μεσημέρι χωρίς καρδιολόγο έμεινε και το νοσοκομεία του Αγρινίου, με αποτέλεσμα να μείνει ακάλυπτη ολόκληρη η Αιτωλοακαρνανία! To πρόβλημα δημιουργήθηκε μετά απο συνεχιζόμενες αναρρρωτικές άδειες που πήραν οι καρδιολόγοι με αποτέλεσμα να απομείνει μόνον ένας ( σ.σ. ο δν/ντής της Καρδιολογικης του Μεσολογγίου, που κλήθηκε εσπευσμένα στο Αγρίνιο) ) που τελικά επίσης δεν άντεξε,  βγήκε σε αναρρωτική άδεια και αποφασίστηκε από τη Διοίκηση να κλείσει και η Καρδιολογική του Αγρινίου και έτσι όλη η Αιτωλοακαρνανία να μείνει ακάλυπτη!

Τελικά σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr δόθηκε εντολή να επανέλθει στο νοσοκομείο ο μόνος καρδιολόγος που απέμεινε και που χθες είχε εφημερία για να καλύψει τις όποιες αναγκες, αφου στο μεταξύ δημιουργήθηκε εμπλοκή και με τη μεταφορά δυο ασθενών με το ΕΚΑΒ. Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφερουν πως θα ζητηθεί κάλυψη απο ιδιώτες ιατρούς με μπλοκάκι! Αυτο είναι κάτι όμως που προσκρούει σε σοβαρα ζητήματα νομιμότητας μιας και  προβλέπεται μόνο σε άγονες περιοχές!

Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος με αφορμή την κατάσταση που δημιουργήθηκε στα Νοσοκομεία Μεσολογγίου και Αγρινίου, τα οποία σήμερα Πέμπτη 30 Οκτωβρίου έχουν μείνει, χωρίς καρδιολόγο προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Δυστυχώς σήμερα γινόμαστε μάρτυρες, ενός πρωτοφανούς γεγονότος. Στα νοσοκομεία Μεσολογγίου και Αγρινίου δεν εφημερεύει καρδιολόγος.

Δηλαδή ένας ολόκληρος νομός είναι κυριολεκτικά ακάλυπτος.

Καλώ τη ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να διερευνήσει και να αποδώσει άμεσα ευθύνες σε αυτούς που ευθύνονται για την κατάσταση αυτή.

Ταυτόχρονα εκφράζω την έντονη διαμαρτυρία μου, για ακόμη ένα γεγονός που αγγίζει τα όρια της κοροϊδίας και του εμπαιγμού.

Αναφέρομαι στην στελέχωση της καρδιολογικής κλινικής στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και συγκεκριμένα, στην επιστροφή του καρδιολόγου που είχε αποσπαστεί για ένα μήνα, όπως έλεγαν στο Αγρίνιο.

Η ανάκληση της απόσπασης, όχι μόνο δεν έγινε, όπως μας είχε δηλώσει, ο αναπληρωτής υπουργός υγείας κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος αλλά αντίθετα σήμερα έγινε μετάθεση και μόνιμη τοποθέτηση του γιατρού, στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Επομένως ή ο κ. Γρηγοράκος μας κορόιδεψε ή τον κορόιδεψαν οι παρακάτω από αυτόν.

Πάντως κάτι σάπιο υπάρχει… με την κοροϊδία να μην έχει όριο…σε βαθμό που τίθενται σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.»
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.