ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Την Τρίτη το νέο ραντεβού με την Τρόικα για τα «κόκκινα δάνεια»

Την Τρίτη το νέο ραντεβού με την Τρόικα για τα «κόκκινα δάνεια-5
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των υπουργών Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, του υπουργού Ανάπτυξης Ν. Δένδια του υπουργού Εργασίας Ι. Βρούτση και του υφυπουργού...
Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη, για την ρύθμιση του θέματος των κόκκινων δανείων που αναμένεται να περιλαμβάνει και διαγραφή προσαυξήσεων σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορίες.

Κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Ανάπτυξης σχολίασε ότι ήταν μία προγραμματισμένη επαφή των υπουργών και ότι δεν θα γίνει συνάντηση με την τρόικα - για τα θέματα του υπουργείου- μέσα στο σαββατοκύριακο αλλά προγραμματίζεται αυτό να συμβεί από Τρίτη.

Σε ό,τι αφορά σε ένα προσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας σχολίασε το ίδιο στέλεχος, ότι πρόκειται για παλιό σχέδιο το οποίο δεν αποτελεί αντικείμενο των τωρινών συνομιλιών με την τρόικα.

Οι εκπρόσωποι της τρόικας έχουν συνάντηση αυτή την ώρα με τον υπουργό Εργασίας Ι. Βρούτση, η οποία πραγματοποιείται στο υπουργείο Οικονομικών με αντικείμενο τα εργασιακά και το ασφαλιστικό. Μετά την χθεσινή συνάντηση, υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Εργασίας ανέφερε, ότι οι θέσεις της ελληνικής πλευράς ταυτίζονται του διεθνούς γραφείου εργασίας, για το ότι δεν απαιτείται αλλαγή της νομοθεσίας για το θέμα των ομαδικών απολύσεων.

kerdos.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.