ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Χαμός με τον Αρχιμανδρίτη Ιγνάτιο Σάπιο που κατηγορείται ότι έδειρε γυναίκα τροχονόμο: Η γκόμενα, οι γκέι και οι κόντρες των παπάδων

Χαμός με τον Αρχιμανδρίτη Ιγνάτιο Σάπιο που κατηγορείται ότι έδειρε γυναίκα τροχονόμο: Η γκόμενα, οι γκέι και οι κόντρες των παπάδων(1)
Τη δική του απάντηση δίνει ο αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος, ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε και άφησε λιπόθυμη μια γυναίκα τροχονόμο όταν εκείνη του έκανε έλεγχο επειδή έτρεχε με το αυτοκίνητό του.
Οπως μετέδιδε νωρίτερα το romfea.gr, ο αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος σταμάτησε σε έλεγχο από κλιμάκιο της τροχαίας γιατί οδηγούσε με ταχύτητα πάνω από το επιτρεπτό όριο. Οταν η γυναίκα αστυνομικός ζήτησε τα στοιχεία του, εκείνος άρχιζε να φωνάζει και εξαγριωμένος κλότσησε και χαστούκισε την αστυνομικό.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι η αστυνομικός έχασε τις αισθήσεις της και ο κληρικός τράπηκε σε φυγή τη στιγμή που οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη γυναίκα.
Τέλος να αναφερθεί ότι ο κληρικός, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος, αναζητείται ακόμα από τις αστυνομικές αρχές στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Τι απαντάει ο ίδιος
Επειτα από τη δημοσιοποίηση του περιστατικού ο κ. Σάπιος, εμφανώς εκνευρισμένος, έδωσε τη δική του απάντηση μιλώντας στα Αναλυτικά Γεγονότα του Star Κεντρικής Ελλάδας.
Ο αρχιμανδρίτης παραδέχεται ότι κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα με το αυτοκίνητό του στο οποίο επέβαιναν άλλα δύο άτομα, μια γυναίκα και ένας άνδρας.
Οπως ανέφερε στο τηλεοπτικό κανάλι όταν τον σταμάτησαν έδωσε τα χαρτιά του ευγενικά και κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο ρώτησε την τροχονόμο με πόσο έτρεχε. Με 157 χιλιόμετρα του απάντησε εκείνη και ο Αρχιμανδρίτης της είπε πως δεν το κατάλαβε καν.
Τότε σύμφωνα με τον Ιγνάτιο Σάπιο η αστυνομικός του απάντησε: Βέβαια, με τέτοια γκόμενα που έχεις δίπλα σου τι περιμένεις. Εκείνος της ζήτησε το λόγο: «Σας παρακαλώ σας έδωσα τέτοια εντύπωση;» είπε στην ανθυπαστυνόμο που του απάντησε αμέσως «Ε βέβαια γιατί οι περισσότεροι από εσάς είστε γκέι».
Τότε εκείνος εκνευρίστηκε της άρπαξε τα χαρτιά του, χωρίς να την χτυπήσει και έφυγε.
Εκείνη, άρχισε να φωνάζει και στην συνέχεια του έκανε μήνυση.
Ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος αποδίδει την δημοσιοποίηση του περιστατικού με τις σε βάρος του καταγγελίες, στα συστήματα των παπάδων και τις κόντρες που έχουν μεταξύ τους.
Πάντως όπως δημοσιοποίησε και ο ίδιος έχει κάνει μήνυση στην αστυνομικό.loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.