ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Paris Motor Show 2014: Αισιόδοξα μηνύματα

Paris Motor Show 2014: Αισιόδοξα μηνύματα(1)
Στην πόλη του Φωτός, εδώ στο ηλιόλουστο Παρίσι, η αυτοκινητοβιομηχανία δίνει ένα δυναμικό παρόν...

Σημειολογικά τα σύννεφα δεν απουσιάζουν μόνον από τον ουρανό της γαλλικής πρωτεύουσας, αλλά και από τους ίδιους τους κατασκευαστές που έπειτα από κάποια χρόνια κρίσης και συρρίκνωσης στην Ευρώπη, φαίνεται να ατενίζουν πιο αισιόδοξα το μέλλον.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνεται προς πάσα κατεύθυνση, όπως και το γεγονός ότι οι διάφορες τεχνολογίες που παρουσιαζόταν στου τομείς της ασφάλειας και του infotainment (ναι η ταμπλέτα μπαίνει στην «ζωή» των αυτοκινήτων όλο και περισσότερο), περνούν πλέον στην παραγωγή και είναι προσιτές για όλους.

Είναι προφανές ότι οι Γάλλοι έχουν τον πρώτο λόγο, με τη Renault να δίνει... ρέστα (σημείο αναφοράς το πολλά υποσχόμενο Twingo, αλλά και το Espace), ωστόσο και ο ανταγωνισμός δεν έμεινε έτσι.

Οι Ιάπωνες πρώτοι... Η Toyota παρουσιάζει το ανανεωμένο Yaris, όπως και πολλά concept βασικότερο ένα Crossover με υβριδικά σύστημα που αναμένεται να περάσει στην παραγωγή σύντομα (C-HR Concept). Σημαντική είναι η παρουσία της Nissan με το Pulsar (και σε έκδοση Nismo) και η Honda με το Civic Type R.

Οι Γερμανοί κατασκευαστές στέκονται στο... ύψος τους και μπορεί ο François Hollande να διαφωνεί με την Angela Merkel για τα ελλείμματα και τη λιτότητα, ωστόσο εκείνοι παρουσιάστηκαν πολύ large.

Η Mercedes εκτός από την εκρηκτική AMG-GT παρουσιάζει τη νέα B-Class, η BMW εστιάζει στη σειρά 2 Convertible, η Audi σε ΤΤ και η VW στο νέο Passat. Φυσικά έχουμε και την περίπτωση της Opel με το Corsa να κλέβει την παράσταση κυριολεκτικά.

Εξαιρετική και η παρουσία της Ford με μια ολοκαίνουργια γκάμα (Mustang, Focus, C-Max, Mondeo), όπως και της Volvo με νέες τεχνολογίες που ενσωματώνονται στα αυτοκίνητά της και φυσικά το νέο XC 90 να κυριαρχεί (μάλιστα ο Ιμπραίμοβιτς παρέλαβε το δικό του).

Και οι κορεάτες εμφανίζονται ανανεωμένοι, με το νέο Kia Rio, Hyundai i20, κλπ.

Βεβαίως έχουμε και super cars, όπως η Ferrari 458 Speciale A, που παρουσίασε-αμήχανα- ο Μontezemolo.

Να σημειώσουμε και κάποια ακόμη στοιχεία: οι εκθέτες ξεπερνούν τους 300, ενώ στη φετινή Έκθεση Παρισιού, η οποία θα είναι ανοικτή για το ευρύ κοινό από τις 4 έως τις 19 Οκτωβρίου στο τεράστιο εκθεσιακό χώρο Paris Expo στο Porte de Versailles, έχουμε περισσότερες από 100 παγκόσμιες πρεμιέρες.

Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.