ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ανοίγουν 186 θέσεις στο ΕΚΑΒ-Όλες οι λεπτομέρειες

Ανοίγουν 186 θέσεις στο ΕΚΑΒ-Όλες οι λεπτομέρειες
Εκδόθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την κάλυψη 186 θέσεων στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε. Κ. Α. Β.) του Υπουργείου Υγείας...


Πρόκειται για την 7Κ/2014 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 19/23.12.2014, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν ογδόντα έξι θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κλάδου -ειδικότητας Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, στο Ε. Κ. Α. Β.

Όπως επισημαίνεται από το ΑΣΕΠ, οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α. Σ. Ε. Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Δ').

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 14 Ιανουαρίου 2015 ημέρα Τετάρτη και λήγει την 28η Ιανουαρίου 2015, ημέρα Τετάρτη.

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή - η προθεσμία αποστολής λήγει με την πάροδο της 2ας Φεβρουαρίου 2015, ημέρας Δευτέρας.

Το ΦΕΚ της προκήρυξης 7Κ/2014 έχει καταχωριστεί και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.