ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Έχασε τη μάχη ο 5χρονος Τζέιντεν Γουίλσον

Ήρεμος στον ύπνο του έφυγε από τη ζωή ο μικρός Τζέιντεν, το αγοράκι που πριν από ένα μήνα είχε συγκινήσει τον πλανήτη όταν...
ο πατέρας του, ντύθηκε Spiderman, για να του κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στα τελευταία του γενέθλια.

Ο Τζέιντεν έπασχε από μια ιδιαίτερα επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο και οι γιατροί ήταν ιδιαίτερα απαισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του. Πράγματι, ο μικρός Τζέιντεν πέθανε ένα μήνα μετά τα πέμπτα γενέθλιά του. Το βίντεο που τον δείχνει να απολαμβάνει το ξεχωριστό δώρο του πατέρα του, ο οποίος του έκανε έκπληξη ντυμένος σαν τον αγαπημένο του υπερήρωα είχε συγκινήσει τους χρήστες του διαδικτύου ξεπερνώντας τα 9.000.000 views.

Την είδηση του θανάτου του Τζέιντεν ανακοίνωσε ο ίδιος ο πατέρας του: 

«Ο Τζέιντεν πάλεψε απίστευτα. Ήταν ο πιο γενναίος άνθρωπος που γνωρίζαμε. Δυστυχώς την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Τζέιντεν πέθανε ήσυχα στον ύπνο του, στο ζεστό του κρεβάτι. Έδειχνε ήρεμος και είχε ένα ελαφρύ χαμόγελο στα χείλη. Πιστεύουμε ότι περίμενε να βγει από το νοσοκομείο και να είναι με την οικογένειά του, στο πιο ασφαλές μέρος που γνώριζε», έγραψε ο Spider-dad παρομοιάζοντας τον γιο του με Σπαρτιάτη μαχητή για το σθένος που έδειξε στην αντιμετώπιση της ασθένειάς του. 





Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.