ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Με γκολ (του Ρόμπεν) στο 90′, η 12η νίκη της ασυγκράτητης Μπάγερ.

Με γκολ (του Ρόμπεν) στο 90′, η 12η νίκη της ασυγκράτητης Μπάγερ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε η Μπάγερν τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μέσα στο 2014, καθώς για την 17η αγωνιστική πέρασε με 2-1 και ανατροπή από το Μάιντς, με τον Άριεν Ρόμπεν να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ στο 90’!

Οι Βαυαροί παρέμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα με 14-3-0 και βρέθηκαν πλέον στο +14 από την 2η Βόλφσμπουργκ. Η γηπεδούχος δεν νίκησε για 9η αγωνιστική (0-4-5) και έμεινε στους 18 βαθμούς και στο +3 από την 16η θέση.
Να αναφέρουμε πως αυτή ήταν η 12η νίκη της Μπάγερν στα 13 τελευταία παιχνίδια της στη Μπουντεσλίγκα και η 21η στα τελευταία 25 ματς για όλες τις διοργανώσεις! Από την άλλη, ο Μάνουελ Νόιερ είδε την εστία του να παραβιάζεται μόλις για δεύτερη φορά στα τελευταία 15 παιχνίδια.
Η Μάιντς προηγήθηκε στο 21′. Σκόραρε ο Σότο με σουτ από πλάγια θέση, με τη μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του Νόιερ. Ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ (στη φωτό, πανηγυρίζει έξαλλα) ισοφάρισε στο 24’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο τέλος «μίλησε» ο… συνήθης ύποπτος, Άριεν Ρόμπεν, ο οποίος με κοντινό πλασέ έγραψε το τελικό 2-1 στο 90’.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.