ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Aποκαταστάθηκε το τεχνικό πρόβλημα στο Λονδίνο

Η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της Βρετανίας (NATS) ανακοίνωσε ότι το... τεχνικό πρόβλημα στα συστήματα πληροφορικής της που προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στα βρετανικά αεροδρόμια, ιδίως σε αυτά του Λονδίνου, αποκαταστάθηκε και πλέον λειτουργεί κανονικά.

«Έπειτα από ένα τεχνικό πρόβλημα στο (κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας) Σουόνσγουικ, το σύστημα αποκαταστάθηκε και είμαστε στη διαδικασία επανόδου σε κανονική λειτουργία», ανέφερε η NATS σε μια ανακοίνωσή της.

Εξάλλου το διεθνές αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου ανακοίνωσε πως γίνονται ξανά αναχωρήσεις από αυτό, λίγες ώρες μετά τη διακοπή των αποπροσγειώσεων λόγω του προβλήματος στο σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας.

«Πτήσεις πλέον αναχωρούν και αφίκνυνται. Παρακαλούμε να ελέγχετε την κατάσταση της πτήσης σας πριν προσέλθετε στο αεροδρόμιο», ανέφερε το Χίθροου στον επίσημο λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Το αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου ανέφερε επίσης ότι οι αναχωρήσεις και οι αφίξεις ξανάρχισαν.

Η NATS ανακοίνωσε, σύμφωνα με το BBC, πως η εναέρια κυκλοφορία αναμένεται να διεξάγεται κανονικά και πάλι μέσα στις επόμενες δύο ώρες.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.