ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Δείτε τι βρήκε η αστυνομία στο σπίτι του νεκρού άνδρα από το ΙΧ στην Αττική Οδό

jpg 1
Έρευνες στο σπίτι του άνδρα που έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξερράγη στην Αττική Οδό, διεξήγαγαν οι αστυνομικές αρχές...

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι του 35χρονου βρέθηκαν 2 πιστόλια, ένα περίστροφο, μία χειροβομβίδα καθώς και ναρκωτικές ουσίες.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης. Τον τελευταίο καιρό εργαζόταν ως πορτιέρης σε νυχτερινά καταστήματα των νοτίων προαστίων.

Οι αρχές δεν έχουν καταλήξει ακόμη πώς σημειώθηκε η έκρηξη στο αυτοκίνητο που κινούταν στην Αττική Οδό αφού δεν έχουν βρεθεί υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού. Απαντήσεις αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα των αναλύσεων στα εγκληματολογικά εργαστήρία της ΕΛ.ΑΣ όπου εξετάζεται ακόμη και δείγμα της οδοποιίας. Ωστόσο, η έκρηξη φαίνεται να έχει σημειωθεί στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, από την αριστερή πλευρά, περίπου δηλαδή κάτω από το κάθισμα του οδηγού.

Η γυναίκα που ήταν συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο συνεχίζει να νοσηλεύεται με εγκαύματα και δεν έχει αναφέρει τίποτα στις αρχές.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών με τη συνδρομή του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.