ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Βενιζέλος: Θελουμε να εκλεγεί Πρόεδρος αλλά δεν φοβόμαστε τις εκλογές

Το πλαίσιο για να επιτευχθούν ευρύτατες συναινέσεις έως την τρίτη και τελική ψηφοφορία για... ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας περιέγραψε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδειξε πως το «πακέτο» για πιθανή συνεργασία με δυνάμεις της αντιπολίτευσης είναι συμφωνία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και κοινή διαπραγμάτευση με τους εταίρους, με τον ίδιο να δηλώνει πως από την πλευρά του είναι «ανοικτός να τα συζητήσουμε όλα», αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα από συμφωνία για ημερομηνία εθνικών εκλογών εντός του 2015 μέχρι και συγκρότηση κυβέρνησης εθνικού σκοπού.

Απευθυνόμενος προς τα κόμματα και κυρίως προς την αξιωματική αντιπολίτευση, είπε: «Περιμένουμε μέχρι τον τρίτο γύρο στις 29 Δεκεμβρίου την ανταπόκριση των βουλευτών και κυρίως των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου σε προσέγγιση που συνδέει την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας με την κρίσιμη διαπραγμάτευση και τη συγκρότηση εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης και εμείς είμαστε ανοικτοί να τα συζητήσουμε όλα, γιατί μας ενδιαφέρει εθνικό συμφέρον».

Επισήμανε ότι θεωρεί πιθανή προσφυγή στις κάλπες λόγω αδυναμίας εκλογής Προέδρου «βλαπτική», ωστόσο ξεκαθάρισε ότι «δεν φοβόμαστε τις εκλογές».

Απευθυνόμενος, δε, προς τους βουλευτές του ζήτησε να διατηρήσουν την ενότητα στο εσωτερικό του κόμματος, καθώς «θα λειτουργήσουμε ως εγγυητής της σταθερότητας και μετεκλογικά».

«Είμαστε σε εκλογική ετοιμότητα, παρότι διατηρούμε ανοικτές όλες τις ελπίδες να επικρατήσει το αίσθημα ευθύνης και η στάση μας παραμένει ίδια και σταθερή: συνεργασία» είπε ο κ. Βενιζέλος.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.